Pienoismallit.net

Oldsmobile Cutlass Convertible 1969 -Golden Joy-

2d ht Olds 442 muuttui avoksi

Rakennussarjaa ei vuoden 1969 Olds Cutlass autosta taida avokattoisena olla tarjolla, joten tein semmoisen itse leikkaamalla katon pois 2 d ht mallista. Muita muutoskohteita ja lisäyksiä olivat maski, vanteet ja renkaat, vaihteisto, keskikonsoli, turvavyöt, takaluukun lista, aurinkolipat, Elvis ja Minni Hiiren korvat. Jotain muutakin pientä. Maalaus korissa kultainen spray ja lakka. Sisus pensselimaalia itse sävytettynä neljästä eri maalista. Rekkarit on kuvauksen ajaksi peitetty.

Kommentit

Aikamoinen komistus uusin rakennelmasi, Ismo. Väri sopii oikein hyvin ja valkosivut myös. Sisusta saa niinikään kehuni. Antenni on hieman tuhti. Vinkkinä seuraavaan voisi antaa rautalangan kun rakennussarjojen omat osat usein menevät övereiksi. Eipä tuo kokonaisuutta silti halvenna ja muskeliavokas edustaa aikansa silmiä hivelevää muotoilua. Long live the great muscle car era!
No ompas se komea jokapuolelta,pakoputken reikiin mustaa.Mikä on maalin sävy numero ja mistä.Väri on erittäin pehmeän näköinen hieno ja hempeä,oikein hyvä.
Kiitti kamut! Tätä oli kiva rakentaa, kun oli hyvät kuvat 1:1 autosta. Antenni on venytettyä rankaa, ei tässä sarjassa ollut piiskaa ollenkaan mukana. Se on tuhti, mutta hieman tarkoituksella. Kestää käsittelyä paremmin. Rautalanka antennina on kyllä oiva vinkki, jonka toteutan heti ensi kerralla.

Pakoputken päät unohdin, hyvä pointti. Korjataan heti huomenna. Kultamaali on ihan Puuilosta haettu spray, Maston merkkinen. Viuhkamainen suutin oli kiva, mutta aika kettumainen maali muuten saada tasaisesti hohtamaan. Neljäs kerros tasoittui, kun ravistin pulloa joka suhautuksen välissä. Muuten tahtoi kultahileet mennä jotenkin aaltomaisesti. Hae Osmo pullo ja kokeile, onko sama ilmiö. Saattaa toki olla tekijässä vika. Maalaaminen ei ole mun vahva puoli, jos mikään muukaan. Kuivumisenkin odottelu on yhtä tuskaa.