Pienoismallit.net

Harmistunut narri

Komedia on vakava asia

Ei mennyt ihan samalla tavalla kuin Jimin pajassa. Muovi oli todella haurasta ja tuntui murtuvan pelkästä katseesta. Sivellin lipsahteli jatkuvasti ja sain paikkailla maalausta milloin mistäkin kohtaa. Erityisen herkästi se tuntui osuvan noihin keltaisiin alueisiin. Voimakkaan vihreä tahra keltaisella pohjalla on (ainakin mulle) vaikeasti paikattava juttu. Ja näitä sai paikata useamman kerran. Muutenkin taistelin tuon keltaisen kanssa ihan riittävästi. Lopuksi jalustaan istuttaessa liimaa tursusi esiin hieman turhan näkyvästi. Sitä poistaessa veitsi lipsahti ja leikkasi toisen jalan maalipintaa ikävästi. Jotain sain peitettyä, jotain en. Nyt jampalla on iso silmäpako sukkahousuissaan.

Värivalintoihin olen tyytyväinen. Keltainen, violetti ja valkoinen toimivat hyvin yhteen ja kokonaisuus on mielestäni tasapainossa värien suhteen.

Punaruskea pohjamaali tuli Mastonin spraypurkista. Vähät metallit ovat Dark Starilta, muuten käytin Andrean maaleja ja musteita. Suojalakkana Tamiyan mattalakka, sekin paukkupurkista. Pohjamaali aiheutti ylimääräistä jännitystä. Välittömästi maalaamisen jälkeen näytti kuin se olisi täysin tukkinut pienemmät yksityiskohdat. Kun sain muuta väriä pintaan, niin ne detaljit tulivat onneksi takaisin näkyviin.

Kommentit

Ei oo helppoo huvittaa kunkkua… Hienosti onnistunut pieni malli.