Pienoismallit.net

Bonnie & Clyde, 1934

Kunnes kuolema meidät erottaa.

Idea tähän lähti puhtaasti omista historiallisista kiinnostuksista ja markkinoilta löytyikin lähes samankaltainen auto, kuin Bonnien & Clyden Ford (taitaa olla ainoa valmistaja jonka malli edes muistuttaa tuota Fordia). Hieman jouduin skrätsinä tekemään osia ja siltikään tuosta ei saanut ihan identtistä oikean kanssa, tosin eipä tuo itseäni haittaa sillä lopputulos on todella lähellä oikeaa.

Lähtökohtaisesti muutenkin tämän rakentantaminen oli työn ja tuskan takana koska osien valu ja yhteensopivuus ovat tässä mallissa todella huonoja. Esimerkiksi kori ja runko olivat kieroja toisiinsa nähden ja kiinnittyi ainoastaan pikaliimalla. Myöskään ikkunoita ei ollut mukana olleskaan ja jouduinkin tekemään nuo hajonneet lasit itse.

Ford on tällä hetkellä nähtävillä Whiskey Peten Casinolla Nevadassa. Oheen lisäsin muutaman kuvan tuosta oikeasta autosta luodinreikineen eivätkä nekään mitään ihan pieniä ole.

Kommentit

Näyttävä malli taas Jeanilta! Miten teit luodinreiät?
YT
Kalle
Voihan nenä! Aivan järkyttävän upea suoritus!! Ja pirun hieno ideakin!! PIDÄN!!!
Kiitos paljon Kalle & Petri!

Reijät tein teräväkärkisellä veitsellä varovasti kaivertaen.
Matti M 7.11.2018 21:06 Vastaa lainauksella
Mainio aihevalinta, ja upea toteutus taas. Sikäli outoa ettei tuosta Fordista ole enemmän rakennussarjoja tarjolla, 5-ikkunaisia taas taitaa olla pilvin pimein. Mutta hyvä että se ei sinua estänyt.:-)
Matti M kirjoitti:
Sikäli outoa ettei tuosta Fordista ole enemmän rakennussarjoja tarjolla, 5-ikkunaisia taas taitaa olla pilvin pimein.
Kiitos Matti!
Tätä vähän itsekin ihmettelen, että ei ole. Tämäkin malli on modattu Venäläisestä Gaz-M1:stä.