Pienoismallit.net

Dodge Viper Bee 1970

Hyvälaatuinenkaan rakennussarja ei innosta meikäläistä rakentamaan mallia suoraan laatikosta,.vaan aina pitää mennä ja sotkea vieraita osia ja vieläpä tehdä omiakin lisäksi. Niin syntyi tämä Dodge Viper Bee, eli alunperin Super Bee nimellä ollut muskeliautokauden edustaja vm. 1970. Konepellin alle sijoittui moderni Dodge Viperin V10 vaihteistoineen. Sujahti sinne jopa aika kevyin muutoksin lähinnä vaihteiston tukipalkkiin.
Taka-akselin tuentaa paransin ladder bar tyyppisillä tangoilla, jotka nappasin toisen mallin laatikosta. Takasiipi oli 30-luvun avoauton katon suojus, jota leikkelemällä ja taivuttamalla sain tehtyä tuon spoilerin. Etuspoileri on muovilevystä taiteiltu.
Kylkien dekaalit oli jälleen aivan mahdottoman hauraat. Molemmat on hypistelty paikoilleen noin 10 palasesta.

Kommentit

Näemmä kyseessä on sydämen vaihto vajaalle viiskymppiselle, ja muskeliautosta tuli vielä muskeliautompi. Keulan ilme lähentelee jo pelottavaa ;-) ja yhdessä mustien vanteiden, sivuraitojen, spoilerien ja konepellin raidan kanssa tekee autosta tyylikkään kokonaisuuden. Ilman kromeja ja tällä väriyhdistelmällä auton linjakkuus korostuu entisestään eikä se näytä 60-luvun lopun suunnittelun tuotokselta. Maukkaasti rakennettu peli!
Komppaan Mikon kirjotusta! Aivan sika-hyper-ultra-cool Muskeli!!
Kiitos MM ja Petri! Voisi tuommoisella mennä cruisingiltaa viettämään. Lisäsin vielä yhden kuvan, jossa näkyy tänään laitetut pakoputket, sivuvalot ja renkaiden keltaiset kirjaimet Bridgestone Potenza.
AJ 3.11.2018 15:31 Vastaa lainauksella
Moi Ismo, Edellä olevia kehuja kompaten cooli 1970-luvun Dodge Viper Bee muskeliautomalli. Ei nillityksiä ja narinoita, ainoastaan kehuja; upeaa työtä! Parhain terveisin, AJ
Kiitti AJ ! Tämä oli aika nopeaan tahtiin väkerretty malli, kun ei tarvinnut tehdä isoja leikkaaliimaakittaa juttuja korille.