Pienoismallit.net

PB4Y-2 Privateer

PB4Y-2 Privateer oli amerikkalainen B-24 pommikoneesta kehitelty versio. Tämä on ikivanha Matchboxin mallisarja ja oli kyllä melko kauhea rakennettava - mutta tulipahan tehtyä valmiiksi asti. Maalaukset suoritin Humbrolin ja Vallejon tuotteilla.

Kommentit

Kaukaa katsottuna näyttää kyllä hyvältä. Olisin kaivannut hieman lähempiä kuvia, joista näkyisi se kuinka toteutit mallisarjan hennot kohoviivat. Jotain terävää viivaa näyttää kuitenkin näkyvän. Työvaihevaiheessa totesin aiemmin, että mielestäni kk-ampumot kaipaisivat pientä skrätsiä. Sitä juttua ei tietysti voi mitenkään todentaa tai huomata kaukaa otetuista kuvista.
Raimo Leino 31.10.2018 15:13 Vastaa lainauksella
Mika Kauranen kirjoitti:
kaukaa otetuista kuvista.
"kaukaa otetuista kuvista" ?? Tässä nyt ei kyllä ole otettu yhtäkään kuvaa "kaukaa" - vaan läheltä ja niin että KOKO malli näkyy jokaisessa kuvassa - paitsi viimeisessä kuvassa johon änkesin kaksi mallia - siinä kumpikaan malli ei näy kokonaan. Niin kauan kuin tämä palsta ei ole mikään kilpailu, laitan malleistani vastaavanlaisia kuvia. Näyttävät läpäisevän palstan säännöt koska ei vielä ole porttikieltoa annettu. Ja tämä ei ole kettuilua Mikaa kohtaan, vaan ihan yleinen toteamus.
Hieno. Pohjasta olisin kaivannut kuvaa, mutta näkyviltä osin hyvältä näyttää. Lähemmistä kuvista olisi voinut sanoa enempi maalausjäljestä tai ylipäänsä yksityiskohdista, mutta mielestäni se on jo hieman saivartelua. 1/72 koossa isompikin malli on aika pieni…
Hyvän näköinen !
Raimo Leino kirjoitti:
Mika Kauranen kirjoitti:
kaukaa otetuista kuvista.
"kaukaa otetuista kuvista" ?? Tässä nyt ei kyllä ole otettu yhtäkään kuvaa "kaukaa" - vaan läheltä ja niin että KOKO malli näkyy jokaisessa kuvassa - paitsi viimeisessä kuvassa johon änkesin kaksi mallia - siinä kumpikaan malli ei näy kokonaan. Niin kauan kuin tämä palsta ei ole mikään kilpailu, laitan malleistani vastaavanlaisia kuvia.
Älä hermostu Raimo hyvä. Esitin vain oman näkemykseni, kuinka malli saattaisi olla vielä vähän paremmin esillä.
Jokainen tietysti tekee tavallaan…

yt.
MK
AJ 3.11.2018 17:06 Vastaa lainauksella
Moi Raimo; Mestarin työtähän tämä herrasmiesskaalan PB4Y-2 Privateer on aivan selkeästi. Enpä muista aiemmin nähneeni PB4Y-2 Privateer lekomalleja saitilla, mutta voinen hyvin muistaa aivan väärin. No, oli miten oli, diggaan tätä lekomalliasi, sillä siinä on kaikki hienosti onnistunut; rakentaminen, maalaus, säistys ja viimeistely. Vertauskuva saman skaalan B-24D:hen on hyvä idis. Erittäin onnistunut lekomalli, voisi olla aivan hyvin jonkun viikon malli; erinomaista työtä. Parhain terveisin, AJ
Rane 7.11.2018 13:51 Vastaa lainauksella
Hieno malli.
Raimolle muutenkin pojot siitä kun esittelee useinkin vähän harvinaisempaa lentokalustoa ja käyttää lähtökohtina sajoja, jotka eivät ole aina niin nykystandardien mukaisia.