Pienoismallit.net

Omron Porsche 962

JSPC Fuji 1000km '88

Hasegawan hyvin yksinkertainen curbsidemalli uusintapainoksena joutui tällä kertaa linssin alle. Kyseessä siis moottoriton malli Omronin teipeillä autosta, joka kisasi 1988 Japanin sisäisessä prototyyppiautojen sarjassa 80-luvun lopulla. Samainen Team Schuppan ajatti autoa myös 1989 samassa sarjassa, sekä LeMansin 24h kestävyysajoissa. Schuppan lukeutui myös niihin harvoihin talleihin, joissa myös tallin omistaja ajoi oman tallinsa autolla.

Hasegawan sarja on alunperin vuodelta 1989 ja tämä todellakin näkyy. Osien sovitus on vähän sinnepäin ja yksityiskohdat on hyvinkin karkeita tai niitä ei ole. Tämä samainen sarja on myös uusintajulkaistu ainakin kahdesti ja eri teipeillä olevia versioita löytyy pitkälti toistakymmentä, afterimarkkinoilta löytyy kaikki loput n.40 versiota jos koko kokoelman haluaa hyllyyn… Koska kyseessä oli hyvin, kuten mainittu, yksinkertainen sarja kävi mielessä, että auton sottaamista voisi kokeilla tällä kertaa. Sattumalta kyseessä on sama sarja josta mallailu lähti uudelleen liikkeelle yhdeksän vuotta sitten, silloin tosin revellin paketoimana (mutta samoilla muoteilla siis).

Teiltä joilla on enemmän kokemusta kisan jälkeisten autojen tekemisestä, toivoisin neuvoja, ainakin säistämisen osalta, joilla parantaa mahdollista seuraavaa kisailmettä omaavaa mallia. Kuten sanottu tämä oli ensimmäinen johon kokeilin melko summanmutikassa…

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!