Pienoismallit.net

Vain Muistoissa

Idea tälle oikeastaan lähti The Pianist elokuvasta (joka muuten on erittäin loistava!). Skrätsinä suurimmaksi osaksi tehty kuvaus talosta joka on ollut hylättynä ja asunnon entinen asukas on tullut käymään vielä viimeisen kerran muistellakseen minkälaista hänen elämänsä oli joskus kauan aikaa sitten.

Kommentit

Kaikessa karuudessaankin…jotenkin vaikuttava ja hieno työ. Tässä on kaikki…ei yhtään liikaa, eikä liian vähän…kaikki vain jotenkin sopivat kokonaisuuteen. Onnittelut myös aihevalinnasta…elokuvan katsoneena voin sanoa että vaikuttava oli myös se.

Liekö kaikki huonekalutkin omaa tuotantoa?
Matti M 17.10.2018 20:35 Vastaa lainauksella
Simppeli ja toimiva aihe taas, toteutuskin huippuluokkaa. Mulle tuli mieleen että asukas on palannut sodan raunioittamaan taloonsa ja todennut että onneksi sentään piano on säilynyt ehjänä,mitä nyt vähän katosta rappausta varissut päälle.
Elokuva on tosiaankin loistava.
Vaikuttavaa.
Markku Rinne kirjoitti:
Liekö kaikki huonekalutkin omaa tuotantoa?
Kiitos!
Huonekalut on Miniartin ja piano on PlusModelin tuotantoa, muu on skrätsätty.
Matti M kirjoitti:
Mulle tuli mieleen että asukas on palannut sodan raunioittamaan taloonsa ja todennut että onneksi sentään piano on säilynyt ehjänä,mitä nyt vähän katosta rappausta varissut päälle.
Kiitos! Ja sama itselläkin tuli mieleen tätä tehdessä :)
Timo Honkanen kirjoitti:
Vaikuttavaa.
Kiitos!
Kaunista työtä jälleen Jeanilta!
YT
Kalle
Kalle Korkala kirjoitti:
Kaunista työtä jälleen Jeanilta!
Kiitos Kalle!
Hieno tunnelmallinen työ!

Huonekalut, piano ja etenkin lattia on maukkaasti vanhennettu.

Värien käyttö ei ole mielestäni optimaalista. Pianistihan on tässä pääosassa ja hänellä vaalea asu. Nyt nuo kirkkaanpunaiset seinät vievät liikaa huomiota. Neutraalin harmaat seinät ja värikkäämpi asu toimisi ehkä paremmin. Mustavalkokuvassa tunnelma on tyystin toinen, kun punainen väri ei dominoi.

Tästä pikku "nurinasta" huolimatta tykkään kovasti. Hieno homma että jaksat tehdä valtavirrasta poikkeavia malleja…
Petri Kovanen kirjoitti:
värikkäämpi asu toimisi ehkä paremmin.
Kiitos Petri palautteesta ja kehuista!

Pianistin on tarkoitus esittää "haamua" joka on ajat sitten kuollut ja tullut henkien maailmassa takaisin käymään, siitä johtuen kokonaan vaalea sävy figussa. Oikeassa olet seinistä, kirkkaat on sävyt, mutta halusin luoda jollain tapaa elävyyttä myös rakenteisiin ja siihen, että juuri tämä koti on joskus tuohon aikaan ollut astetta lukaalimpi rikkaiden asunto.
AJ 29.10.2018 09:02 Vastaa lainauksella
Moi Jean, Hieno työ ja idean esikuva elokuva "The Pianist" on kyllä loistava leffa. Astelet selkeästi Petrin jalanjäljillä ja kannattaa ottaa opiksi Petrin rakentavista kommenteista. Joka tapauksessa jälleen hienon idean toteutus ja tunnelmallinen kokonaisuus; hyvää työtä Jean ja jatka samalla linjalla. Parhain terveisin, AJ