Pienoismallit.net

Messerschmitt Bf 109 G-2/trop

Tunisia 1943

Pohjois-Afrikka -ryhmärakentelumallini. 2./JG77 ja tuntematon lentäjä. Ohjeissa korostetaan, että kyseessä on G-2, vaikka siinä onkin G-4:n siivet. Vihreät suikerot ovat hieman sinne päin; harmittavasti löysin esikuvasta valokuvan vasta maalauksen jälkeen: kuvioinnin pitäisi kiertää kansallisuustunnukset ja olla symmetrisemmän oloinen.

Eduardin malli on helppo rakennettava. Siiven sovituksessa runkoon tarvittiin hieman kittiä ja kuomun sopivuus kannattaa tarkistaa etukäteen. Omasta mallistani piti hioa takimmaisen osaa hieman lyhyemmäksi. Sama ongelma oli F2:n kohdalla, joten lienee tyypillistä osalle tämän valmistajan 109-malleista.

Kommentit

Hutikommentti…
Siististi kasattu Mersu ja piristävä poikkeus tuo erikoinen camo. Oikein nätti mielestäni! Tuohon esikuvanmukaisuuteen en osaa kantaa ottaa kun en noita Afrikan Mersuja tunne.
Mersu on Mersu vaikka Afrikassa marinoituna. Siististi rakennettu ja mielenkiintoinen camo. Hyvä lisä saitin Mersu tarjontaan. Mistähän on etelään siirtynyt kun nokan alapuoli on keltainen?

E-P
AJ 17.10.2018 12:49 Vastaa lainauksella
Moi Pasi, Komppaan Markkua ja E-P:tä; oikein nätti Bf 109G-2 Trop Tunisiassa. Tuo camo on erityisen Cool! Hyvää työtä ja oiva lisä Pohjois-Afrikka ryhmikseen. Kyllä diggaan! Parhain terveisin, AJ
Kiitos.

Koneen alkuperästä en osaa sanoa, mutta aiemmin rakentamassani Hans-Joachim Marseillen F-4:ssa on samanlainen keltainen keulan alapuoli. Eri yksikkö, mutta sama manner.
Terve! On kyllä hienosti onnistunut aavikkomersu! Tuo camo oli varmasti haastava toteuttaa.. Maalasitko siveltimellä suoraan vai teitkö kynällä ääriviivoja ?

-Juuso T.
Kiitos. Siveltimellä suoraan. Suurin osa vihreästä on maalattu yhdellä vedolla, mutta joitain kohtia täydensin vihreällä tai kavensin alla olevalla värillä.