Pienoismallit.net

Säpinää huoltokeskuksessa

Osfront kesäkuu 1943. Uunituore Panzer IV ausf. H on saapunut junakuljetuksesta rintamalohkolle ja ottaa täydennyksiä ennen moottorimarssia. Kursk -viittojen mukaan on käsketty ajaa ja lisää ohjeita tulee matkan varrella. Vakavailmeiset ps. miehet fiilaavat sotasuunnitelmia samalla kun lomille lähtevällä taisteluparilla on hilpeämpi tunnelma.
Vaunu on Dragonin tuotantoa ja jätetty kokolailla siistiksi. Vaunumiehistö on Master boxin figuureja. Soppatykki ja loput ukot Tamyan sarjoista sekä miljoonalaatikosta.

Kommentit

Ainaskin tavaraa olet mahduttanut dioraamaan. Toisaalta dion nimikin sen kertoo ja myös kuvaus aiheesta.
Nuo figut vaunun päällä ovat onnistuneet juuri niin, että niiden funtsiminen uusista suunnitelmista on aistittavissa. Asennot ja katseet kertovat, että kyse on tosiaan uudesta suunnitelmasta.
Vaunu on puhdas, niin kuin kerroit mutta olisiko noita kenttäkeittiön härpäkkeitä voinut sitten säistää muutenkin kuin soppatykin savupiipun? Pyörät, kulumia vähän sinne tänne ja rasvaa leipien pelteihin jne.
Tästä mallista riittää varmaan katseltavaa moneen kertaan. Aina löytyy joku yksityiskohta ja hyvä niin.
jurri 11.10.2018 08:25 Vastaa lainauksella
Tässä on paljon figuureja ja kalustoa pienellä alalla, mutta siitä huolimatta dioraama ei näytä liian täysinäiseltä vaan onnistuu näyttämään sopusuhtaiselta.

Lisäpisteitä siitä ettei panssarivaunu ole kuin mutakylvyssä käynyt eli on maltillisesti säistetty.