Pienoismallit.net

Messerschmitt 109 G6

Tämä on toinen "Mersu", jonka teen tässä mittakaavassa. Pyrin käyttämään tässä ensimmäisen mallin tekemisen yhteydessä omaksumiani uusia näkemyksiä ja mahdollisia uusia mallinnustapoja. Otan ilolla vastaan rakentavan kritiikin työn edetessä, sillä hankin hieman mallia parantavia lisäosia, kuten mm. Eduardin moottorin ja istuinvyöt. Mallin esikuva on haussa, jokin loppusodan Suomi-mersuista tästä tulee. Tarkoitus on laittaa Mersu kentälle, mahdollisesti huoltotoimet kesken.
Konepeitot jätetään auki, kuten myös ohjaamon kuomu. Pieniä yksityiskohtia olisi tarkoitus lisätä, mm. työkaluja sekä ammuslaatikoita/öljypurkkeja koneen ympärille.

merkinnät

Tässä on ehtinyt melkoisesti vierähtää aikaa viime päivityksestä… Olen ehtinyt kovin vähän paneutumaan Mersun rakenteluun… Moottori johdotuksineen on ollut kovin haastava tehtävä.
Päätin tämän kohdalla kasata moottorin kokonaan ennen pintakäsittelyä. Pari kohtaa on tullut maalattua, kun kuvittelin, että niihin ei pääse kunnolla käsiksi. Tämä moottori on kyllä jo ihan oma mallinsa, sen verran paljon on osia ja riittää tekemistä.
Lähdin tämän mallin kanssa eri näkökulmasta; Hankin ensin sopivan mallin, johon löytyy paljon mallinnusta parantavia lisäosia.