Pienoismallit.net

Focke-Wulf Fw-190A-4

Obtl. E.Rudorffer, Tunisia 1942.

Epäonnen malli.

Malli on konvertoitu A-3-->A-4:ksi muuttamalla pyrstön antenniripustus.

Maaleina Lifecolorin akryylit ja maalauskaavio otettu Hasegawan ohjeiden mukaan joten saattaa erota yleisestä tulkinnasta.

Kommentit

Nätti Wulffi. Sopivasti kulahtanut ulkoasu ilman,että on mennyt överiksi. Renkaista on tosin joku vitsiniekka käynyt laskemassa ilmat pois. :D
Mien niin epäonnen malli? Hyvinhän olet onnistunut kasaamaan konversion.
Hyvin malattu ja pakokaasuvanat ja muu kulahteneisuus oikein hyvällä mallilla.
Kuvissa 8 ja 9 näkyy nuo paneelien rajat aivan liikaa ja liian tummilta. Samaan "syyllistyy" nykyisin moni muukin mallari. Nyt ne ei vastaa todellisuutta.
Olisiko ne voinut hillitä hieman loivemmalla värillä tai sitten peittää tuo jälki maalaamalla päälle kerros tuota samaa runkoväriä jossain vaiheessa.
Kiitos kommenteista!

No tässä tapahtui yhtä jos toista. Kuten, että jouduin liimaamaan ohjaamon 3-4mm liian taakse ja kuomu huurtui pikaliimasta ja laskutelineluukut viistävät maata. Jotain muutakin oli, mut en nyt muista, kun tän aloittamisesta on jo pari vuotta.
Välillä tuntuu että joidenkin mallien kanssa kaikki menee vastakarvaan, mutta onneksi olet sitkeästi tehnyt tämän loppuun, koska lopputulos on oikein tyylikäs. Pidän tuosta hiekanvärisestä maalauksesta, joka on yksivärisyydestä huolimatta oikein sävykäs ja hienosti vanhennettu. Vaikeuksien kautta voittoon!
Onpa komea Focke! Hienosti vanhennettu maalipinta, pidin varsinkin noista kohdista, joista maali on rapissut pois, aidon näköiset minun silmääni.