Pienoismallit.net

Ford Coupe '37

Street Rod

Tälläinen rodi valmistui joku aika sitten muutamassa päivässä. Malli on rakennettu lähes suoraan laatikosta.

Kommentit

AJ 23.9.2018 20:12 Vastaa lainauksella
Moi Lenni, Siistiltä näyttää Ford Coupe '37 Street Rod. Erityisesti maalipinta on erittäin hyvin onnistunut ja kaunis. Parhain terveisin, AJ
Kiitän!
Kaunis Coupe, hyvä kuvaus!

YT
Kalle
Kiitos Kalle!
Muutamassa päivässä?

Ja maalipinta on tuollainen…

ÖÖH?
Aikas upee,
on tuo kupee.

Maalipinta on melko hyvä, joskin appelsiinia on havaittavissa. (Jos otetaan huomioon nuori ikäsi, Lenni, niin siihen nähden maalaus on erittäin onnistunut!)
Korin yläosan istuminen alaosaan ei ole ihan täydellinen, ja takana helmapellissä on pieni porras ja takalokasuojien yläpuolella rako. Nuo molemmat kohdat ovat näemmä näiden 1936 - 1940-vuosimallisten rakennussarjojen Akilleen kantapää.

Siisti yleisilme autolla on, takapää ehkä aavistuksen turhan korkealla ja siten asento näyttää hassulta. Mutta sehän on vain minun mielipiteeni.
Kiitos kehuista ja kommenteista! Maalipinta on suoraan lakkauksen jäljiltä, eli sitä ei ole kiillotettu eikä vahattu tai mitään. Maalaus on suoritettu ruiskulla, oikeilla automaaleilla ja pinnassa on Besan 2K lakka. Mietin kyllä, että olisin vesihionut ja kiilloittanut pinnan, mutta jätin kuitenkin sen tekemättä.

Tämä oli ns välipala malli ja en kiinnittänyt kauheasti huomiota virheisiin. Tuo korin yläosan sopivuus alaosaan on kyllä erittäin huono. Takapää on diksi korkealla, koska itse tykkään näistä etukenossa kulkevista rodeista ja jenkeistä muutenkin :D