Pienoismallit.net

Blitzkrieg

Tässä hiukan humoristinen näkemys saksalaisten itään suuntautuneesta salamasodasta. Hevoskärryt ohittavat erittäin nopean ja virtaviivaisen näköisen telatykin josta on menovesi loppunut. Nuorin miehistöstä on hakenut lisää polttoainetta muiden jäädessä odottelemaan.
Vankkurit on Riich.modelsin ja vaunu Ark modelsin valmistamia. Ostin vaunun juurikin tuon kolhon ulkomuodon takia. Sarja oli kyllä tosi surkea kasattava, ohjeetkin olivat jotenkin vaillinaisen olioset.
Mallit on maalattu Tamiyan, Vallejon ja humbrolin maaleilla. Litkut ja tomut AK, Mig ja Wilder.

Kommentit

AJ 15.9.2018 19:46 Vastaa lainauksella
Moi Markku, Tämäkin diosi kertoo hienosti tarinan; paljon kivoja yksityiskohtia. Erinomainen dio; hyvää työtä! Parhain terveisin, AJ
Matti M 15.9.2018 19:56 Vastaa lainauksella
Mainio ja simppeli aihe, toteutuskin hyvin onnistunut, kulkupelien pölytys näyttää myös hyvältä, hieno pieni dioraama.
Kiitos kommenteista. Minusta mallit pääsevät paremmin oikeuksiinsa kun ne sijoittaa ympäristöön eli dioon eikä pelkälle lakatulle puualustalle. Tosin hyllyt täyttyy nopeammin.
Hyvää työtä tässäkin Markulta, mainio idea ja toteutus. Vähän narinaa kuvauksesta; joissakin kuvissa takaosa blurraa, etuosan ollessa terävä (samaa epätarkkuutta myös tuossa Tiikerissä).
Hyvän näkönen. Pitäisi itsekin rakentaa tämä SiG-ajoneuvo. Onko mitään neuvoja sen suhteen?
Kiitos taas kommentoijille. Jos kyseessä on saman valmistajan malli niin semmoset asiat nyt äkkiseltään tulee mieleen, että ylärakenteiden paikat ei ihan kauhean tarkasti ohjeista selviä eli niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Ja tykki pitää laittaa vaunuun ennen kuin liimaa molemmat yläosan sivupanssarit paikalleen.
Kehuja on jo tullut, joten itse keskitys lähinnä RANKKAAN ARVOSTELEMISEEN:
Yksi siirtokuvaa hopeoi. Kivääreistä puuttuu hihnat, lippu ehkä turhan jäykkä ja se kaikista pahin: tuo paha natsi käyttäisi kyllä pistintä tuon kissa tappamiseen, ei pelkkää risua.
Aikuisten oikeasti, hyvä dio ja paljon hyviä yksityiskohtia. Maastosta on hyvä, ei liian monotoninen.
Ja tuo SIG on tosiaan kyllä kaiken virtaviivaisuuden äiti.
Mainio dio ja paljon hyvia ideoita :0). Tuothan sitten näytille NC:hen? Olisi hyvä nähdä livenä.
Kiitos Tapio "haukuista", kaikki huomiosi on kyllä oikeita. Kiväärien hihnat huomasin vasta kun olin liimannut ne paikoilleen enkä niitä enää ruvennut sinne väleihin yrittämään. Siirtokuvan hopeoinnin paljasti ehkä salamavalo? Paljaalla silmällä sitä ei niin huomaa. Lippu on tehty 2K kitistä, en nyt muista merkkiä mutta pääsi vähän kuivahtamaan liikaa ennen paikalleen laittoa, enkä uskaltanut sitä enmpää muotoilla repeämisen pelossa.
Tuosta natsista en osaa sanoa, kai niistäkin pitää yrittää löytää se lempeämpi puoli? Siksi tuo risu pistimen sijaan.

NC kyllä kiinnostaisi käydä kokemassa. Täältä mailta vaan on vähän pitkä matka sinne etelän kivikyliin. Mutta saa nyt nähdä tuleeko lähdettyyn.