Pienoismallit.net

Tiger I

Tässä oma panokseni tähän ryhmis rakenteluun. Eli malli on esittävinään Tiger I vaunua sisiliassa.
Malli on tehty laatikosta löytyneistä osista, maalattu Akanin, AK:n, Vallejon ja Tamiyan maaleilla.
Litkut ja tomut AK, Mig ja Wilder.
Tiilimuuri tehty Balsa-foamista ja maalattu Lifecolorin maaleilla.

Kommentit

Hienolta näyttää kokonaisuus tässä diossa, tykkään! Yhden pro vinkin annan kuitenkin joka oikeastaan mainitaan tämän saitin mallien kuvausosiossakin. Koskaan ei kannata ottaa mallista/diosta kuvia salamalla koska se tappaa täysin sävyt, syvyyden sekä luonnollisuuden. Tässä tapauksessa vihjaan myös kyseiseen asiaan, elikä nyt kuvista katsottuna näyttää jokseenkin epäluonnolliselta/muoviselta vaikka hyvä asetelma onkin. Itse suosin luonnonvalossa kuvaamista eniten taikka sitten päivänvalo lamppuja ja molemmin puolin suunnattuna malliin ettei tule liian kovia varjoja, valon pehmennys on myös hyvä taktiikka koska liian korkea spottikontrasti lampuissa tekee saman, kuin salama. Muuten nätti lopputulos ja asetelma tälle :)
Hyvin tehty tikru. hienosti free-handatty yksikön merkki tuossa rungon kyljessä. Teitkö itse tuon muurin päällä olevan harjan?
AJ 15.9.2018 19:40 Vastaa lainauksella
Moi Markku, Komppaan kehuja yllä; hyvin tehty Tikru I ja kiva dio. Tämä dio kertoo pienen tarinan ja se on erittäin hyvä. Ei mitään erityisiä nillityksiä ja narinoita, vaan kehuja. Ainahan hakemalla löytyy jotain pientä korjattavaa, kuten Jean:n esiintuoma kuvaustekniikka; luonnonvalo toisi varmaan dioa paremmin esille ja edukseen, mutta tämä näyttää kaikin puolin hyvin toimivalta kokonaisuudelta näinkin. Hyvää työtä Markku. Parhain terveisin, AJ
Kiitos kommenteista ja kuvausta koskevista vihjeistä. Täytyy varmaan alkaa perehtymään tuohon kameraan tarkemmin jos niistä kuvistakin sais parempia.
Muurin päällä oleva harja on omatekoinen, sinappituupista leikatuista soiroista prässäsin muotin päällä.
Kaunis Tiikeri ja hyvä dio!

YT
Kalle