Pienoismallit.net

Kawasaki Ki-61-I Hien

Automallarin kokoonpanolinjalta valmistui poikkeuksellisesti lentokone. Kirpparilta edulliseen 2€ hintaan löydetty, joten miksipä en kokeilisi rakentaa sitä, menetys ei ole kovin suuri. Maalattu ruiskulla Tamiyan maaleilla. Siirtokuvat osittain korvattu maalaamalla. Osat sopivat hyvin yhteen, poikkeuksena siiven profiili runkoon nähden jota joutui korottamaan keskeltä. Lentämyslaitteiden rakentaminen tuntuu vieraalta kun ei ole kromivanteita saatikka metallihohto maalipintaa, mutta yritetty on. Kommentteja saa laittaa..

Kommentit

AJ 27.8.2018 18:20 Vastaa lainauksella
Moi Mika, Hyvin on automallarilta onnistunut lekon mallaus; tosin se ei liene ihme, kun katsoo automallauksen kovaa tasoa. Hyvin onnistunut Ki-61-I Hien; erityisesti vaikea maalaus on erittäin bueno! Parhain terveisin, AJ
Samoin kuten AJ. Automallauksen kova taso tuskin haittaa lekomallailua.
Helppo siirtymä, kun ottaa huomioon parit lekomallailuseikat.

Erilainen käsittely yksityiskohtaosiin ja erilainen litkutus/viimeistely.

PS.
Unohtui sanoa, että eipä tuosta noin 1/72 lekomallarin vinkkelistä löydy valitettavaa.
JuhaO 28.8.2018 03:01 Vastaa lainauksella
Onnittelut, hyvännäköinen kapteeni Kobayashin Ki-61
Kiitoksia kommenteista. Aikalailla harjoitteluahan tämä on maalauksen, lakkauksen ja siirtokuvien laiton suhteen. Viimeistelyssä opittavaa paljonkin, eroaa autoista jonkun verran. Mahdollisesti joskus voin tehdä toisenkin lekon, mutta pitäydyn mieluummin automallien parissa.
Kannattaisiko automallarin harkita kohteen vaihtoa ;). On niin viimeisen päälle siistiä jälkeä. On kuin suoraan tuotantolinjalta. Hieman rosoisempi viimeistely saataisi sopia japanilaisen koneen pintaan paremmin. Mutta hyvä on noinkin.

E-P
Jep, edellisiä kommentteja komppaan. Vaikea maalaus on hyvin onnistunut. Pohjasta jäin kuvaa kaipaamaan?

YT
Kalle
Hyvin on leko onnistunut automallarilta. Maalaus näyttää hyvältä ja muutenkin näyttäisi olevan kaikki kohdallaan. Arvostan kovin poistumista mukavuusalueelta, pitäisi joskus itsekin tehdä niin. Hieno malli ja tee ihmeessä toistekin lekoja jos ne näin hyvin sujuvat! :)
Oli hauskan näköinen Lahdessa M Bellin Hienin vieressä. Luonnossa vielä paremman näköinen kuin kuvissa.