Pienoismallit.net

Sd.Kfz.124 Wespe

Grossdeutschland Panssaridivisioona, Venäjä 1943

Tamiyan vuoden 1996 paketointi joka on rakennettu suoraan laatikosta löytyvillä osilla. Tarkoitus oli käyttää Accurate Armourin resiiniteloja mutta pakkauksessa ei ollut riittävää määrää edes yhteen malliin joten nakkasin ne roskikseen ja käytin sarjan omat letkutelat. Maalattu Tamiyan akryyleilla, käytin myös Tamiyan siirtokuvat jotka oli taas tuttuun tapaan todella paksut, pehmennintä sai käyttää reilusti. Figuuri on sarjan mukana tullut ja maalattu Vallejon akryyleilla ja Humbrolin emaleilla. Rakentelin ajajan paikalle mm ohjaussauvat, vaihdetangon, polkimet, istuimen, vaihdelaatikon tapaisen ja mittaritaulun, radiolta johto antenninjalkaan, vetovaijeri Tamiyan PzIV sarjasta ja RB Modelsin ammussetistä muutama osa, siinäpä kaikki ylimääräiset parannukset tähän malliin.
Alusta on Finnfoamia, päällä Das-massaa, hienoa ja karkeampaa hiekkaa, muutama pikkukivi, oksanpätkä joka esittää katkennutta puuta, ruoho on Mini Naturin tupsuja jotka on kuivasivelty keltaisen ja ruskean eri sävyillä.
Kurat ja pölyt on Migin pigmenttejä ja pastellijauheita. Alkuun tämän piti olla nopea projekti, mutta pari kuukautta siihen vierähti.

Kommentit

AJ 27.8.2018 17:39 Vastaa lainauksella
Moi Matti, Hieno pikku Wespe dio. Hyvin on Wespe kaikin puolin onnistunut ja alusta tuo kivan lisän ja syvyyttä kokonaisuuteen. Hyvää työtä. Parhain terveisin, AJ
Matti M 27.8.2018 20:43 Vastaa lainauksella
Kiitos AJ, vähän pelkäsin että porukka alkaa jo kyllästyä näihin "ampiaisiin", tämä taitaa olla jo viides tänä kesänä tällä sivustolla.