Pienoismallit.net

Roomalainen sotilas

Ensimmäiseltä vuosisadalta jaa.

Halusin kokeilla figuurimaalausta ja ostoskoriin tarttui tämä Miniartin figuuri. Figuuri oli mukava rakentaa, vaikka vaatikin hiomista ja kittausta. Testasin figuuriin vähän kaikenlaisia tekniikoita, joista olin lukenut ja lopputuloksena on tämä. Mielestäni parhaiten figuurissa onnistui punaisen paidan varjostus. Kasvoissa ja ihon maalaamisessa on vielä petraamista, mutta olen malliin tyytyväinen.

Maaleina toimi pääosin Vallejon akryylimaalit. Rakentavaa kritiikkiä otan mieluusti vastaan.

Kommentit

Pikkasen hyvä! Hieno pelon ja raivon sekainen ilme äijällä. Silmät on aika isot, mutta tokihan ne kunnon adrenaliiniryöpyn jälkeen ovatkin selällään!

t. Mikko
AJ 24.8.2018 20:00 Vastaa lainauksella
Moi Vilho, Komppaan Mikkoa, hyvin on figumaalauskokeilu onnistunut. Hyvä aihealue, etenkin jos on katsonut Netflix:n Rooman Imperiumi-sarjaa, joka muuten on hyvä www.imdb.com/title/tt6233538/

Kaiken elollisen, ihmiset, eläimet ja kasvit, maalaaminen lienee kiistatta mallaamisen haastavin ja vaikein laji; miten saada mallin näyttämään elävältä. Rakentavana kritiikkinä voisi sanoa, että jotain värisävyä jalkoihin, käsiin ja naamaan, jotta niihin tulisi enemmän eloa. Mutta mitä värisävyä tai värisävyjä en osaa sanoa; se vaatinee figumestari Petri Kovasen asiantuntemusta.

Hyvää työtä rohkean figumaalauskokeilun kanssa. Parhain terveisin, AJ