Pienoismallit.net

1967 VW pritchenwagen

Maastoautoksi muutettu.

Aika lailla muutoksitta rakentamani hasegavan lavamallinen junakeulaVolkkari.
Maavaraa on miedosti korotettu, maastorenkaat ( AMT Pacer ) ja vanteet ( AMT '51 Chevrolet ) ovat suurimmat muutokset. Ovipahvit nappasin kuplasta, tästä sarjasta kun ne puuttuvat.
Puskurit ja peilit ovat taasen peräisin samanvuotisesta deluxe- varustellusta bussivolkkarista.
Värinä tamiyan gray green- spray.
Mystinen aparaatti tuli keräilymopon mukana, en tiedä mikä sen pitäisi olla mutta riittävän jännän vimpaimen oloisena se pääsi lavalle..

Kommentit

Mielenkiintoinen muutos Volkkariin! Rakennusjälki todella siistiä ja väritys sopii kuin nenä päähän!! Eipä löydy mitään nurisemista!!!
Mitä tästä muuta voi sanoa kuin että nätti peli! Siistiä työn jälkeä niin kasauksen kuin maalauksenkin suhteen ja sävytkin juuri aikakauteen sopivat. Onko kromiosat tehty foilaamalla kun niin hienosti kiiltää?

Tuosta lavalla olevasta aparaatista en itsekään osaa sanoa mikä se on mutta sopii tyyliin, onhan siinä VW logokin. Rekkarikilpi on muuten lähes sama kuin itsellänikin on ollut 40 vuotta sitten, yhden numeron erolla! Kuvauksesta vielä plussaa, kuvat hyvälaatuisia ja malli tuotu muutenkin nerokkaasti esille. Ei tästä voi kuin pitää!
Ompa kyllä nätti mallina ja siisti työnjälki,ei voi kitistä mistään.
Henkka H 10.9.2018 21:25 Vastaa lainauksella
Tuollaisellakin on aikoinaan tullut ajeltua. Ajoasentokin oli sellaista ratin päällä roikkumista. Mä pidän näistä eleettömistä työkaluista. Hyvä idea nuo vanteet ja renkaat. Huolellisesti tehty ja mukavan paljon yksityiskohtia. Värikin osuu nappiinsa eikä ole liian plankattu. Ilo silmälle!
Markku Rinne kirjoitti:
Onko kromiosat tehty foilaamalla kun niin hienosti kiiltää?
Terve ja kiitoksia mukavista kommenteista.
Mallin kromiosat olivat kaikki jo valmiiksi kromattuja, hiukan niitä paikkailin valurangan kiinnityskohdistaan molotowin kapealla kromikynällä tosin. Tässä mallissa ei siis ole käytetty lainkaan foilia. Kyljessä olevien tavaratilaluukkujen lukot ovat paitaneulan kantoja
Ai niin, se jäi mainitsematta että tavalliseen tapaan suomalaiset rekisterikilvet ovat tietokoneohjelmalla palasista koostamiani personoituja tunnuksia jota malleissani aina sisältävät ko. auton vuosimallin.
80- lätkä ja SF- kilpi ovat samaten skanneri - atk - internet - tulostin - laitteistollani erittäin ammattimaisesti rakenneltuja : )
Sympaattisesta automallista saatu vielä sympaattisempi, jota taidokas ja huolellinen rakentelujälki korostavat. Siisti sisältä ja ulkoa. Ainoa silmään käynyt pieni fiba löytyi takaikkunan kumitiivisteestä, joka näyttää käsivaralla pensselillä vedetyltä ja reunoiltaan paikoin epätasaiselta.