Pienoismallit.net

M3 Stuart

Tunisia 1943

Tarkemmat kuvat muutaman työkuvan lisäksi.

Tamiyan uutta tuotantoa tältä vuodelta. Nopea ja helppo rakennettava, joka on suurimmalta osalta hyvä malli, mutta valittetavasti hieman yksinkertaistettu. Osa kahvoista on toteutettu levyinä, ajovalojen suojakehikot ovat liian paksua materiaalia ja pahimpana puutteena moottorin ritilät ovat kuvioitua muovia. Kahvat on helppo korvata messinkilangalla, suojakehikkoja pystyy ohentamaan, mutta ritilät pitäisi korvata syövytysosilla. Tulee hieman mieleen Tamiyan Hetzer, jossa oli tehty samanlaisia oikaisuja.

Vaunusta voi lukea lisää vaikka Wikipediasta.

Osallistuin mallilla kitmaker.netin ryhmärakenteluun Mediterranean Theater of Operations.

Kommentit

Matti M 16.8.2018 20:37 Vastaa lainauksella
Hyvin onnistunut Stuart, ero vanhaan malliin on varmasti suuri.
Kiitos. Olen rakentanut Tamiyan vanhan M5A1 Stuartin joskus 15-20 vuotta sitten, joten en oikein voi verrata tätä siihen. Muistaakseni sekin oli ihan hyvä rakennettava.
AJ 24.8.2018 19:24 Vastaa lainauksella
Moi Pasi, Komppaan Matin kehuja, hyvin onnistunut M3 Stuart! Ja hienoa, että olet osallistunut kitmaker.netin ryhmärakenteluun Mediterranean Theater of Operations. Parhain terveisin, AJ
Kiitos, ja itsellä ryhmärakentelut ovat tärkeä motivaattori rakentamiselle. Kaikki viimeisen puolentoista vuoden aikana aloittamani mallit ovat kuuluneet johonkin ryhmärakenteluun.