Pienoismallit.net

Nissan Skyline GT-R 2000

Hakosuka

Aloitin tän projektin 2010, ja nyt 8 vuotta myöhemmin se on valmis. Ei nyt ihan salonkikelpoinen, mutta silti ihan siisti. Ennenkaikkea olen tyytyväinen että yksi "ikuisuusprojekti" on nyt vähempänä.. :) Decalit oli vuosien saatossa hapertuneet ja vaivoin sain pari merkkiä käytettyä, maalipinnasta ei nyt voi puhua samana päivänä kuin vaikka Porschen kohdalla onnistuneesta lopputuloksesta. Kyllä se vitriinin takariviin välttää.. :D

Työvaihekuvissa alusta, sisusta ja moottori esitellä.

Kommentit

Näytti kansallisuustunnus saaneen lepopaikan hattuhyllylle. Voisikos tästä tehdä johtopäätöksen, että ajoneuvon valmistusmaan lipun laitto sinne on sinun tavaramerkkisi?
Sisustassa näkyy vähän pensselin raitoja; ainahan ne voidaan tulkita myös naarmuiksi jotka syntyivät jonkun siivousintoisen mamsellin käytyä putsaamassa rätin kanssa penkin (nahkaista?) pintaa turhan kovakouraisesti.
Ihan makee ajokki tyyliltään ja hyvä että laitoit sen esille vaikket sitä aivan nappisuorituksena pidäkään. Väri sopii korimalliin, joskin metallikiteet näyttävät hieman kookkailta 1/24-autossa. Vanteiden set up:ista plussapisteet.
Mikko MM Mäkelä kirjoitti:
Näytti kansallisuustunnus saaneen lepopaikan hattuhyllylle. Voisikos tästä tehdä johtopäätöksen, että ajoneuvon valmistusmaan lipun laitto sinne on sinun tavaramerkkisi?
Kiitos. Juu jonkulainen tavaramerkki kai tuosta on kehittymässä. Ainakin nyt näihin japanilaisvalmisteisiin oon laittanut tuon lipun tuonne yhtä poikkeusta lukuunottamatta.. Gulf Gloriassa liput tuli niskatukiin ja hattuhyllylle autoiluu liittyviä lehtiä. Porschen kohdalla taas mietin että laittaisinko suomenlipun kun se tuli suomen kilpiinki, mutta päädyin saksanlippuun valmistusmaan mukaan siinäkin. Yhdessä meneillään olevassa projektissa tyylitelty U.S.A. lippu jo on löytänyt paikkansa kotkan kuvineen..

Nuita pensselin rajoja tahtoo aina jäädä kun penslaten maalaa.. Suoraan purkista kun käytän maalia, ilman ohennuksia.. Ruiskuun tarttuessa toki ohennan.. Vanne idea on tavallaan toisinto aikasemmin tänä vuonna tekemästäni Volkkaripakusta, musta peltivanne punaisella reunuksella. Metalli väreissä tuo kidekoko on aina vähän sellanen tuurinkauppa, välillä se on sopiva ja toisinaan ei, myös pienoismallikäyttöön tarkitetuissa metalliväreissä tuo kidekoko on joskus turhan suuri, mutta näillä mennään :)
Ihan hyvä tämä on näin perus malliksi pikku lisäyksin.Karkean metalli kiteen saa hieman häviämään sopivan valon ja kuva kulman muutoksella jos näin haluaa.Yksi tämän mallin Datsuni on rantautunut Suomen kamaralle,projektin hinnatkin on ulkomailla huimia+kunnostus,eikä nyt puhuta tonneista vaan reilusti yli 10tonneista,hienosti kunnostetut maksavat 30-80 t:n rippuu tyypi mallista.
Kiitos. Pidän tämän mallin Nissanissa juuri tuosta keulan ilmeestä. Osoitus siitä että pyöreälamppuinenkin keula voi näyttää äreältä jo tehtaalta lähtiessään.. :)