Pienoismallit.net

´64 Pilsnerbil.

Erään romukasan mukana tuli kasattu Impala, ja elimenluovuttajaksi siitä ei ollut muihin projekteihin, niin siitä tuli terapiamalli muutaman muun haasteellisemman mallin ohella. Ja tämmöinen rytmiryhmän lauluauto siitä tuli. Tarkoituksena ei ollut ruveta tekemään mitään suurempia detaljointeja tähän, vaan kyseessä on puhdas terapiamalli mallailuun.

Kommentit

Pernax 14.8.2018 09:39 Vastaa lainauksella
Hienosti olet terapiamallin viimeistellyt ja sopivasti maalauksella saa sen kuvan että kyseessä aloitettu projekti. Peltiosaa vaihdettu, paikattu ja vanhaa maalia poistettu. Ainoa mikä itselläni pistää silmään on tuo rengas kattotelineellä. Tai ainakin tuo kumin väri jotenkin se ei mielestäni sovi kokonaisuuteen. Ainakin itselläni se väri näyttää nyt ruosteen väriseltä.
Toni L 14.8.2018 15:01 Vastaa lainauksella
Rengas ei nykyään ole noin likainen ja katon kuormakin on sidottu kiinni. Huomasin nyt että kuvat on otettu mallin valmistumisen alkumetreillä. Tarttis ottaa päivitetyt kuvat mallista.
Hauska bändikaara! Terapiamalliksi, ja miksei muutenkin, hyvin konstruoitu ja aidon 1:1-auton näköinen. Ehkä muutama tuuman päästä otettu kuva paljastaa kuvauskohteen pienoismalliksi. Teema on mielenkiintoinen ja ruosteineen päivineen madalletulla ajoasennolla toteutettuna oikein kunnon 'raggariauto'. Soittopoppoo lienee uhrannut ainakin yhden keikkaliksan vanteisiin…