Pienoismallit.net

Wespe

1./SS-Panzer-Artillerie-Regiment 12

Viikon teema tuntuu olevan saksalainen telahaupitsi Wespe, joten kannan minäkin korteni kekoon. Tämä malli jäi kesken vuonna 2000 syystä jota en enää muista, mutta rakensin tämän keväällä valmiiksi lähes suoraan boksista - telat ovat Friulmodelin tarviketelat ja lisäksi malliin on käytetty jonkin verran etsiosia. Maalattu AK Interactiven uusilla Realcolor -maaleilla ja sotkettu yms kaikilla mahdollisilla mömmöillä - Ammo, AK, MiG - mitä nyt löytyikään.

Malli esittää 1./SS-Pz-Art-Rgt 12:n vaunua kesällä 1944 Normandian taisteluiden aikana. Tupla-palkkiristit ovat erikoiset mutta referenssikuvista todennettavissa.

Kommentit

No juu, kyllä näitä nyt puskee :) Itsekin hommasin tuon uudistetun version hyllyyn vaikka avonaiset telatykit eivät ihan se kovin juttu itselle olekaan, vaikuttaa mukavalta välipalamallilta. Ja hieno on tämäkin.
Matti M 3.8.2018 11:03 Vastaa lainauksella
No joo, taitaa olla ampiainen tämän kesän hittituote, oma malli odottaa vielä viimeistelyä pöydällä.
Minun silmää miellyttää sopivan pölyinen ja kulunut pinta, ei missään kohtaa vedetty yli.
Hyvä että sait mallin lopulta valmiiksi.
Esko P. 3.8.2018 18:29 Vastaa lainauksella
Hieno malli! Erityismaininta kypärien maalauksesta!
Johan on maa mallillaan. Kolmas Wespe samalle viikolle.
On kyllä onnistunut malli.
Tykkään ja kovin.
Noita tuplapalkkeja näkee sotakoneissa joten murheet pois.
Kypäristä tippuu lisäpisteitä :)
www.panzerwrecks.com/wp-content/uploads/2016/08/PW-6-510x383.jpg
AJ 7.8.2018 09:07 Vastaa lainauksella
Moi Esko, Kaikinpuolin onnistunut Wespe. Ai että jo kolmas Wespe, olen kyllä missannut ne pari muuta. Joka tapauksessa, tämä on hieno Wespe telatykki! Terkuin, AJ
AJ kirjoitti:
Moi Esko, Kaikinpuolin onnistunut Wespe. Ai että jo kolmas Wespe, olen kyllä missannut ne pari muuta. Joka tapauksessa, tämä on hieno Wespe telatykki! Terkuin, AJ
Kiitos AJ! Tässä ne pari muuta, päivitetty palveluun 27.7 ja 1.8. Tosin toinen taisi mennä edelliselle kalenteriviikolle mutta Wespe mikä Wespe ja viikon sisään. Huvittava juttu joka tapauksessa :)

Wespe 27.7

Wespe 1.8