Pienoismallit.net

P-38 Locheed Lightning

Tämä on Hobby Bossin uutta tuotantoa oleva mallisarja ja oli kyllä ihan mukava rakennettava. Malli on maalattu Humbrolin ja Vallejon maaleilla. Tällä kertaa estin mallin "pyllylleen pyllähtämisen" ilman mallin nokan sisään asennettavaa painolastia - porasin etummaisen laskutelineen renkaaseen reiän - samoin kuin alustaankin - ja kiristin etupyörän alustaan kiinni alakautta ruuvin avulla - ei takuulla pyllähdä!

Kommentit

Vaikka skaala on sellainen, että menee minun mukavuusalueen ulkopuolelle, niin malli näyttää tosi loistavalta. Erityisesti maalaustöiden suhteen. Sitä voi tietysti Raimolta odottaakkin.
En ole mikään P-38 asiantuntija, joten en pysty ottamaan kantaa oikeellisuuksiin tms.
Hobby Boss sarjoista näyttää saavan ihan hienoja malleja, ainakin kun ei liikaa nillitä pikkuyksityiskohdista.
Alusta on hieno ja kivoja nuo kukkapuskat toisella laidalla. Missähän lie kenttä, jossa sellaiset oli?
Mennyt nähtävästi helteiden ja lomailun takia tämä(kin) hieno malli kokonaan ohi. Raimolta jälleen laatutyötä, ja alusta tuo vielä jotain lisää muutenkin hyvään malliin. Onnittelut viikon mallista!
Onnea Raimo jälleen kerran. Malli piruvie lipsahti ohi kun olit sen tänne lisännyt, ja ehkä monilta muitakin, kun katsoo kommenttien vähyyttä. Haetannooko tuo, koska kuvat kyllä kertoo..
-Timppa
Onnittelut.
Itsellä sama malli työlistalla
AJ 7.8.2018 10:14 Vastaa lainauksella
Moi Raimo, Onnittelut viikon mallista. Hyvää työtä kaikinpuolin ja oiva alusta. Taitaa olla fiktiiviset merkinnät P-38:ssa… Joka tapauksessa hieno P-38!