Pienoismallit.net

Panzer IV Kursk

Moi,

Dragonin vanha (kood 9020, v. 1996) Panzer IV Ausf G. Malli esittää Das Reichin käytössä ollutta vaunua Kurskin taisteluiden aikana kesällä 1943. Esikuvasta löytyy huonohko kuva ainakin kirjasesta SS-Armor, Robert C. Stern, Squadron / Signal poblications, ISBN 0-89747-066-4. Mallin ja esikuvan ero on siinä, että esikuvassa on paikoillaan rungon sivusuojalevyt, kun taas mallissa niitä ei ole.

Malli on valmistunut ehkä noin 2005-2010 välisenä aikana. Mallia on myös detaljoitu aika paljon. Siinä on mm. Aberin työkalujen kiinnikkeet sekä Aberin lokasuojat. Myös tornin sivusuojalevyt ovat muistaakseni Aberin. Telat ovat Friukkarin. Maalaus on tehty ruiskulla Tamiyan maaleilla ja pintakäsittely on tehty Tamiyan pohjaisilla litkuilla sekä pastellijauheilla. Myös kuivapensselöintiä on käytetty pintakäsittelyssä.

t. Jake

Kommentit

Hieno tankki taas Jarmolta! Upeasti detaljoitu, esikuvataustakin kohdallaan ja onnistuneet kuvat. Eipä muuta voi kuin kehua!

YT
Kalle
JuhaO 20.9.2018 17:43 Vastaa lainauksella
Samaa mieltä, todella upea IVn, kuraakin mielestäni juuri sopivasti
AJ 20.9.2018 18:15 Vastaa lainauksella
Moi Jake, Eihän tässä tarvitse tehdä mitään muuta kuin kompata Kallea ja Juhaa edellä; kerrassaan upea Pz IV, mestarin työtä!
Jake, sun kaikki vaunumallit on niin hyvin tehtyjä, että ne toimivat kivasti referensseinä siitä, kuinka tehdä realistisen näköinen vaunu, oli vaunumalli sitten mikä tahansa. Terkuin AJ
Taidokasta työtä, eipä tässä voi muuta kuin kehuja jaella.
Tervehdys,

Lämmin kiitos kaikille kommenteista.

T. Jake
Mestarin käden jälki näkyy!

Yst.terv.Seppo V
Kiitos Seppo!

t. Jake