Pienoismallit.net

Porsche 911 Carrera 2

Fujimin Porsche valmistui juuri. Viimestely ainakin paneelirajojen kohdalla olis voinut olla skarpimpaa, mutta mä syytän tätä paahtavaa hellettä kyllä nyt. Kuka täällä hikisessä kämpässä pystyy mitään tekeen kunnolla/huolella..? Tulipa siihen sitämyötä tuollasta vahinkosäistämistä.. :D Muuten ihan kivasti nippuun menevä malli, mutta sivupeileille olis saanut olla jotku kohistustapit. Malliin lisäsin vannesarjan Aoshiman valikoimasta, nuo Carrera decalit kylkiin, suomikilvet ja saksan lipun hattuhyllylle.. Muuten se on suoraan laatikosta rakenneltu.. Väri on Mastonin värikartalta löytynyt luunvalkoinen.. Hain tähän tuollasta retroilmettä foilaamalla ikkunankehykset ja ajovalojen ympärystät.. Kehut ja haukut tervetulleita niinkuin aina.. :)

Kommentit

Erinomainen Porsche! Luunvalkoinen väri sopii nakutettuna Porschen muotoihin! Eipä nuo paneelirajatkaan liikoja silmiin käy!! Ainoa kritiikki: oliko ratin kehä myös sininen oikeassa autossa? Jotenkin kornilta näyttää sinisenä…
Joka tapauksessa UPEA!
Petri Jaakkonen kirjoitti:
Ainoa kritiikki: oliko ratin kehä myös sininen oikeassa autossa? Jotenkin kornilta näyttää sinisenä…
Kiitos, tähän värimaailmaan omalla tavallaan vaikutti Urho Kekkosen Mini, siinä nähdyt valkoisen ja sinisen väriyhdistelmät näytti omaan silmään mukavalta, ja lopulta päädyin soveltamaan etäisesti jotain samantyyppistä väritystä tähän Porscheen.. Joo tuo ratti, siitä näkyi monenlaisia versioita netistä, mutta törmäsin myös kaksiväriseen sisustaan jossa ratti oli samallatavalla 2 värinen kuin mulla nyt tässä, eli sitä "esikuvana" pitäen ratin kehän kuuluu olla sininen.. :)
hynkkeli 23.7.2018 13:25 Vastaa lainauksella
Komean näköinen peli. Maalipinta ja värin valinta on mennyt kohdilleen.
Alustaan ja sisustaan kaipaisin hieman jotain. Kevyt kuivaharjailu pohjaan ja hieman sisustaan lisää sävyjä tai litkutusta tms., niin tulee elävämmän näköinen ja esim. pohjasta erottuu yksityiskohdat siten paremmin. Mielestäni hyvä keino sisustaan on käyttää hieman eri kiiltoasteita maalissa/lakassa, jolloin mm. lattia ja kojetaulun päälinen näytä täysin samalta.
Kiitos, alustan kohdalla iski lievä helteiden tuottama laiskuus ja jätin sen melko pelkistetyksi.. Ohjeiden mukaan osa sieltäkin pitäisi olla korin väriin maalattu. Voishan sielä tosiaan olla jotain kuivasivelyä ja litkutteluja. Sisustan kohdalla oon samoilla linjoilla oikeastaan että siellä vois olla enemmän eri kiiltoasteita. Tosin useasti esimerkiks satiinilakalla pensselöiden ainakin menee pinnat jo liiankin kiiltäviksi. Lattian flokkauskin olis tehnyt ihmeitä varmasti. mutta tämmönen tälläkertaa. :)
Edukseen erottuva ajokki. Kaikki oleellinen ruusu&risu-osastolta on tullut jo todettua edellä. Silti vielä onnittelut hyvästä korin väristä ja maalipinnan onnistumisesta. Saksan lippu ja skobe-detaljit hattuhyllyllä myös mainiot.
Kiitos Mikko :)