Pienoismallit.net

1948 Cadillac Eldorod

Foose Design

Kesälomatunnelmissa melkein suoraan laatikosta rakennettu rättikattorodi. Hyödykelinjojen vetojen (bensa-, jarru, ilmastointi-, lämmityslaite- ja jäähdytysletkut; sähkökaapelit sytytysjärjestelmässä, laturissa ja startissa) lisäksi rakennussarjan ulkopuolelta rakennelmaan päätyivät vain etujouset. Niiden paikalla kun Revell tarjosi vanteet yhdistävää metalliakselia (?!).
Sarja on kaikin puolin oikein hyvälaatuinen eikä osien yhteensovittamisessa ollut vaikeuksia. Värivalinnoissa en lähtenyt Foosen linjoille ja sisustassa korin väriset metalliosat "korvattiin" pehmeämpiä materiaaleja kuvastavin ratkaisuin. Sisustan väri on Humbrolin Wine red ja korin maali sekoitus Tamiyan kultaa ja punaista kuultolakkaa (1:2).

Kommentit

Esa.M 3.7.2018 19:21 Vastaa lainauksella
Kiva nähdä valmiina tollainen!,itsellä odottaa vuoroaan hyllyssä muitten ostoksien joukossa!,kun ei ole saanut mitään valmista aikaan,ja uusia vaan tulee ostettua!. Ihan kivan värin olet pintaan loihtinut ja muutenkin siisti peli!
Väri on todellakin hieno ja sopii hyvin malliin.. Mä olen tämän mallin ostamista vältellyt, koska en vain yksinkertaisesti tykkää tuosta Foosetyylin muotoilusta autossa.. Olkoon kuinka arvostettu rakentelija custom-maailmassa, mutta makuasioista ei voi kiistellä, kaikkea muotoilullisia aivopieruja ei pitäs toteuttaa vain koska voi.. ;) Olispa mahtavaa saada vastaavan laatuinen rakennussarja saman ikäluokan Cadillacista vakiokorilla ja tekniikalla, ja vaikka 2 in 1 henkeen rakennettavissa joksikin mild-customiksi tai vastaavaksi. Olen toki yhden Foose sarjan Revellin hankkinut odottamaan rakentelua.. Ford F-100 sarjan pikkarin kanssa Foose ei mielestäni epäonnistunut.. :) mutta vielä palaten itse malliin, siistiä jälkeä kaikin puolin.. :)
Esa.M kirjoitti:
itsellä odottaa vuoroaan hyllyssä muitten ostoksien joukossa!,kun ei ole saanut mitään valmista aikaan,ja uusia vaan tulee ostettua!
Kiitos, Esa.
Ei muuta kuin laatikkoa auki, osat irti valurangoista ja liima haisemaan. Kesän valoisina iltopina näkee pakertaa vähän myöhempäänkin… Caddy on hyvä rakennussarja, ei juuri lainkaan flashia tms.
Kiitos, Janne.
Niin, makuasioista ei voi kiistellä. Jossain näin kuvia rakennussarjasta, johon oli muokattu kova katto ja jatkettu kustomointia. Sellaiseksi tämä rakennussarja olisi oiva valinta jos foosemaisuus häiritsee, sillä tekninen toteutus on todella hyvä detaljien yms. osalta. Osta kaappiin odottamaan inspiraatiota - itsekin taidan ostaa toisen "vakavaa rakentelua varten".
Just tuo katto ja tuulilasi tuossa häiritsee eniten.. Seuraavaksi keulan maskille, ja takasiiville/valoille tarttis kans tarttis kans tehdä jotain.. Customoinneissa tykkään enemmän sellaisesta perinteisemmästä tyylisuunnasta.. :)