Pienoismallit.net

Ardun Hot Rod

Hot rod-rakentelun perinteitä kunnioittaen rakenneltu projekti. Käytin rakentelussa melko suuren määrän aftermarket-tuotteita, niin hartsisia, valkometallisia kuin etsattujakin.

Kommentit

Hienoja yksityiskohtia riittää katselemaan kuvia moneen kertaan.
Metalliosissa eri metallit korostuvat mainiosti. Rautaosat oikein huokuu raskauttaan ja muissakin sävyt ja kiiltävyys on toteutettu niin kuin sinulta saattaa odottaakin.
Myös kuvat on onnistuneet ja selkeät.

Malli on onnistunut joka puolelta, mutta voiko sinunlaiselta gurulta muuta odotaakaan?

Näistä teoksistasi olisi kyllä mukava lukea rakennusblogeja, joissa kertoisit hieman tarkemmin kuvien kera mallin teosta. Se antaisi monelle mallarille oppia ja mielenkiintoa kokeilla tekniikoitasi. Samalla saisimme tietoa enemmän, että mitä kaikkea olet ostanut aftermarketista ja mitä tehnyt itse.
Seuraajia löytyisi paljon.
Jos blogi kuullostaa "työltä", niin ainakin kuvien alle kirjoituksia tarkemmin kuvista.
Tällaista toivoo Timppa Kuopiosta ja seuraa samalla blogeja tältä sivustolta…

Mutta tähtösiä silti ropisee puolta vaille täydet. Puolikkaan pudotin korin ruosteesta, joka voisi olla hieman syvemmin ruostunut, eikä vain ruostevalumia.
Minäkin kuulisin mielelläni miten saat aikaiseksi noita kiiltäviä metalliosia. Itse kun olen kokeillut eri valmistajien tuotteita vaikka mitä ja lähes hinkannut värit tiehensä, niin aina on vaan tuloksena enemmän tai vähemmän mattapintaista metallia.
Niin ja myös kuvat on huippuluokkaa. Niistä olis myös mukava kuulla lisää, kuten kameran asetuksista, valaistuksesta, ym.
Moottori on jo taidetta, kateus taas iskee.
Mutta toisaalta se pistää myös yrittämään paremmin omissa malleissa.

Remmit ja kaikki asiaan kuuluvat piuhat, vivustot jne. on loistavasti toteutettu.
Seuraavaa odotellessa…
Kovasti on aidon näköinen pienoismalli ja aikas hemmetin makee rodi!
Vaikka automallit ovat minulle vieras aihe, on tässä selkeästi esillä mestariteos. Upeaa mallausta, etenkin metalliosat toteutettu hämmästyttävän realistisesti.
Eiköhän nillä ollut Ardunin kannet Fordin V-8:ssa Eltsussa, ainakin voittajat? Ardun on osa suomalaista moottoriurheilun historiaa.