Pienoismallit.net

Leopard 2A7

Tässä Mengin mahtava Leopard 2A7!

Tauon jälkeen pientä mallailukuumetta pukkasi ja päätin vähän kevyemmällä meiningillä alotella.

Eli malli suoraan laatikosta, muutamia scrätsejä (luukkujen kahvoja etc.).
Oikein mukava kasata, hyvää vaihtelua Trumpan laivamalleista. Teloista erityismaininta, parhaimmat mitä olen koskaan tehnyt jos ei metalli aftermarketteja lasketa. Paljon hommaa tosin (yli 500 osaa).

Muuten Tamiyan maaleilla ruiskuteltu ja likoja ym. öljyillä lähinnä.

Refujen mukaan suht hyvässä kunnossa (uusia vaunuja kun ovat) ainoa että pölyä ja hiekkaa keränneet harjoituksissa joten pysyin näiden suhteen säestämisessä.

Tarkemmat kuvat täällä: imgur.com/a/Im2ovAs

Kommentit

Laivamallari Olli-Pekka toteutti nyt tankkimallarien riemuksi aivan loistavan mallin tähän kategoriaan. Lekomallarina en uskalla todeta enempää. Ainoastaan sen, että lekomallarinkin mielestä näyttää hienolta.
Pisteyttää en uskalla, mutta kyllä kai tämä korkeat pisteet ansaitsee?
No eipä tuota juuri aidosta erota, erittäin onnistunut malli, ja omaa silmääni miellyttävä värimaailma & vanhennus. (Tarkotus oli antaa puoli pistettä enemmän, mutta kun sormet on tämmönen hiillosmakkaranippu, niin meni nyt näin 😊)
AJ 20.6.2018 13:27 Vastaa lainauksella
Moi Olli-Pekka, Yllä olevia kehuja kompaten, upea Leo 2A7; ei mitään nillitystä tai narinaa, pelkästään kehuja. Kaikki on hienosti kohdallaan. Hyvää työtä! Parhain terveisin, AJ
Matti M 20.6.2018 13:33 Vastaa lainauksella
Hieno malli, sopivan likainen, telat erittäin aidon näköiset. Kuvat myös huippuluokkaa.
M.A. 20.6.2018 14:37 Vastaa lainauksella
Kyllä täälläkin sisäinen vaunusika nostaa ison peukalon pystyyn. Pidän kaikista yllämainituista seikoista, enkä keksi lisättävää. Loistava kissa!
Danke schön vaan kaikille!

Ei ole kyllä suoraan rasiasta tullut tehtyä vuosiin joten erittäin mukava yllätys kuinka asiallisen näköisen saa tehtyä.