Pienoismallit.net

Nissan Skyline GTR V-Spec

JDM Tuner

Tamiyan Skyline rakenneltuna omin pienin maustein.. Hobby Designin Nismo LMGT2 vanteet ja decaleja sekalaisilta arkeilta. Hiilikuitudecalia konepellissä ja takaspoilerissa. Päävärinä korissa Model Masterin "Grape pearl" helmiäisväri viimeisteltynä parilla kerroksella Tamiyan spraylakkaa.. Konepellin hiilikuitudecalin päälle tuota lakkaa ei olisi kestänyt vetää, se tuntui kuplivan jotenkin kummasti siinä, mutta sain korjailtua jälkikäteen hionnalla ja kiillotuksella sitä hieman. Aivan virheetöntä siitä ei saanut.. Pitemmittä puheitta, kommentit ja palaute tervetullutta..

Kommentit

Komeat on vanteet tyylikkäässä autossa. Japoniinien lippu löytänyt taas paikkansa hattuhyllyltä ja sehän sopii sinne oikein hyvin. Onnistunut värivalinta, konepellin "motiivi" tyylisuuntaukseen sopiva ja kiiltoakin löytyy maalipinnassa. Oliko Model Masterin maali spray vai purkkiversio ruiskulla vedettynä, ja mistä ostit maalin?
Kiitos, Model master oli ihan purkkimaalia, ja ruiskulla siis maalattu.. Taisin ostaa tuota maalia Hobbylinnasta, tai Mallistolta. Grape pearl tai sinne päin oli se värin nimi.. Auringonvalossa tuo sävy vaalenee selkeästi ja taittaa purppuraan enemmän. Kuvia ottaessa vaan ei sopivaa paistetta ollut..