Pienoismallit.net

Reggiane Re.2002

Ariete

Reggiane Re.2002, Italian kuninkaallisten ilmavoimien hävittäjäpommittaja, tätä muunnosta tehtiin kaiketi 50 ja Regia Aeronautican lisäksi tätä käytti myös Luftwaffe.
Kovin syvällisesti en lähde kertoilemaan koneen historiasta, mutta sukulaisuus Reggiane 2000 koneeseen on silmin nähtävä, itse olisin kyllä tehnyt mieluummin Ruotsin tunnuksilla olevan Re 2000, mutta piti nyt tyytyä tähän. Malli on paketista huolimatta Italeri, se että miksi Tamiya on valinnut tälläisen oikotien on mysteeri ja varmaan kaikilla valmistajilla on se häpeätahransa. Kuitenkin malli oli ihan kelvollinen kasattava, vaikka muutamia kömmähdyksiä olisi Italeri välttää huolellisemmalla suunnittelulla. Positiivisinta mallissa olivat siirtokuvat, jotka ovat eräät parhaimmat mitä olen koskaan laittanut mihinkään malliin. Mukana oli Italerin tapaan referenssi läpyskä jota pläräämällä välttää internetin käytön. Värit sekoiteltu Tamiyan purnukoista ja koneen vihreä ei ole sinnepäinkään mikä oikea, mutta itse tykkäsin vetää sen tuollaiseksi ja omasta mielestä väri istuu ihan hyvin malliin.

Kommentit

Tyylikäs italiaano! Ja kyllä, kyllä nuo siirtokuvat istuvat todella hyvin; olisit voinut heittää että maalarit ne ja olisi mennyt läpi..😉 Värien sävytkin ovat mielestäni hyvin kohdallaan. Ainoa kritiikki tulee oikean siiven kaupan alueelta; oteshading puskee ikävästi läpi. Siis ainakin minun silmääni…
Pidän!!
Kiitos Petri, preshading on taitolaji eikä se vielä ole ihan hallussa, tosin tässä piti vetää hieman överiksi kun yksivärisellä jää pinta hieman liian lötköksi.
Kokonaisuutena lopputulos on todella hyvä! Preshading on kokonaisuutena onnistunut hiton hyvin!! Tuo yksi pieni kohta vain tökkäsi silmään upeasta kokonaisuudesta.
Jukalle luontaiseen tyyliin hienosti tehty malli. En nipotusta mallista löydä. Harvemmin olen ko. konetta nähnyt, siis kiva nähdä täällä.

YT
Kalle
Matti M 8.5.2018 20:43 Vastaa lainauksella
Hieno malli taas, yksivärinen pinta saatu hyvin eläväksi, tuo vihreä näyttää ainakin omaan silmään sopivalta, harvoin näitä italiaanoja näkee joten kiitos siitä.