Pienoismallit.net

Issen Garage

Tähän tallirakennelmaan mä olen tehnyt niitä työkaluja, joita joku ehkä on jo erikseen nähnytkin. Osa tallin tavaroista on Fujimin tuotteita, ja osa sitten omaa käsialaa.
Omatekemistä voisi mainita ainakin kylpyhuoneen kalusteet, seinän vierustan lavuaarin viemäreineen, sinisen prässin, englanninpyörän, pylväsporakoneen, työpöydän valaisimen, läppärin, rälläkän ja kuulosuojaimet seinällä. Nämä on siis skrätsinä tehty.
Pohjapinta-ala on noin 35x35 cm seinistä mitattuna, lattia tulee etureunasta vähän pitemmälle. Seinät on pahvilaatikosta leikattu, samoin lattia, jonka maalasin pensselillä harmaaksi.
Vielähän tuonne jotain mahtuisi, jos keksisi mitä. Ihan pelkkää roinaa ei viitsisi laittaa kovin paljoa.

Kommentit

Kokonaisuus erinomainen! Kritiikkinä sanoisin, että tuo kylppäri/wc kombinaatio tuntuu olevan kuin jostakin toisesta maailmasta… Asiallisesti tehty tosin sekin, mutta jotenkin ”päälleliimatun” oloinen.

Yhtäkaikki! Pidän!!
Kiitos Petri! Kylppäri tuli tehtyä todellakin viime lisäyksenä. Koitin ideoida jotain vähän tavallisesta poikkeavaa, ja onhan asentajaässän mukava ruuvailupäivän jälkeen peseytyä. Kylppäri on kyllä vähän
valju omastakin mielestä. Se kaipaisi jotain lisuketta. Sauna olisi ollut mukava väsätä, mutta säästetään se johonkin toiseen projektiin.
Ihan hyvä talli näkymä,jotain tärkeää kaipaa vielä ja erityisen tärkeää kalua en huomannut,liennekö sokea,tulen sammutus sammuttimia ja vesiletkua ei näy.Jep ,ihan samalla ajatuksella,suihkupaikka on hieman turha ja vastaavasti kahvinkeitto/taukotilaa ei ole.Vertaan omaan mieltymykseen,tuhansia ja taas tuhansia tunteja tallissa viettäneenä autoja rakennellen on nämä asiat tuleentutuiksi.
Osmo, aivan todella hyvät huomiot. Sammutin tosin löytyy nosturin vierestä lattialta, mutta se on kyllä liian pieni ja voisi niitä useampikin olla eri puolille sijoiteltuna. Vesiletku joo, lisätään sekin hankintalistalle. Kahvittelupaikka pitäisi toki olla. Mainiota, pääsen puuhaamaan tähän vielä lisuketta. Kahvinkeitin, pieni jääkaappi ja pullavati =).
Ja sitten mikä tuli mieleen, niin paineilmakompura? Ja sille mutterinväännin ja muita kaluja?
On kyllä hyvä! Seinillä ei näy tyttökalenteria…
Kiitti Mikko! Tyttökalenteri joo sehän se uupuu. Koitetaan lisätä. Kahvinkeittimen väkersin tänään. Laitoin kuvan työvaiheosioon. Keittimen lämpölevyn reunaan laitoin tarkoituksella pikkuisen suttua, ei ne tallien keittimet ihan siisteimpiä aina ole.
Minun silmääni tuo kylppäri toimii ihan hyvin. Toisinaanhan ne ovat juuri jälkikäteen lisättyjä ja vaikuttavat "päälleliimatuilta". Muutenkin hieno talli, kyllä tuolla kelpaisi touhuta!
Kiitos A Lappalainen! Kylpypyyhkeenhän sinne kylppäriin voisi vielä lisätä. Ja naamapeilin, jotta saa laitettua bylkreemit tukkaan.