Pienoismallit.net

The Sd.Kfz 250/5 "GREIF"

Kenraali Rommelin komentovaunu

Osallistun Pohjois-Afrikka ryhmärakenteluun maahan syöksyneellä Bf 109 koneella… No, sopivan koneyksilön löytyminen on kiven takana, joten päätin lisätä diodraman sekä maakalustoa koneen liepeille. Tarkoituksena on laittaa Marsalkka Rommel esikuntineen tutkimaan maahan syöksynyttä Messerchmittiä… Mersu löytyy jo varastosta, mutta pohdiskelen vielä, teenkö E vai F-mallisen koneen. F-malliin on hankittuna Eduardin mainioita lisäosia, radiolaitteisto ja moottori pelteineen… Myös ohjaamon etsiosat löytyvät, joten saattaa F-mallin puolelle kääntyä tämä mallinnus.(Tosin varastosta löytyy 3 kpl E-Mersuja kokoamattomina…

Hankin myös varmuuden vuoksi Luftwaffen aavikko-kenttähenkilöstöä tätä mallinnusta varten. Kunhan saan komentovaunun kasattua lähes valmiiksi, alan miettimään koneen ja maaston muotoja. Jätän telaketjut ja etupyörät asentamatta, lisään ne vasta sitten kun maaston muodot ovat valmiit.

merkinnät

Sd.Kfz 250 tulee esittämään sivuosaa diodraamassa, jonka pääosassa on aavikolle päätynyt osin hajonnut Bf 109… Päädyin maalaamaan sisäosat keltaisella primer-sävyllä, joka toimi samalla pohjana aavikkomaalaukselle. Hetkisen pohdin myös johdotusten lisäämistä radiolaitteistoon, mutta koska komentovaunu tulee olemaan diodramassa sivuosassa(samoin kuin sisusta jää aika tavalla piiloon) jätin ylimääräiset johdotukset tekemättä.