Pienoismallit.net

Metal Gear Rex

Tällä kertaa kuvioihin astuu hieman erikoisempi malli joka itseasiassa on yksi laadukkaimmista rakennussarjoista oman mallailu-uran aikana. Osat on todella laadukasta valua ja viimeistelytaso huippua joka teki rakentamisesta miellyttävää.
Sarja sisältää 600 osaa ja siinä on todella paljon liikkuvia osia jotenka Rexin asentoa voi halutessaan muunnella, tosin itse tein melkolailla tuossa asennossa olevan liimaamalla liikkuvat osat kiinni.
Mustanvihreät camokuviot on omasekoitteista väriä ja kuviot maalasin vapaalla kädellä ilman maskausta. Kokonaisuudessaan maalattu pelkästään siveltimillä.
Tähän sopiikin laittaa taustalle soimaan Metal Gear Solidin soundtrackilta loistava "Escape" kappale, youtu.be/DojV0tM-dR4 :)

Hieman speksejä Metal Gear Rexistä:

- Korkeus 13.0 m
- Pituus 15.0 m
- Leveys 11.5 m

Aseistus:

- Raidetykki (Rail gun)
- 2 x 30mm XGAU-8R sarjatuliasetta pyörivillä piipuilla (Gatling gun)
- AGM-114P panssarintorjunta ohjuksia
- ~100 MW vapaa-elektroni lasertykki

Kommentit

Metal Gear Solid oli kyllä eräs parhaista PS1 peleistä,joita kyseisellä laitteella tuli pelattua ja Metal Gear Rex,jota mallisi esittää oli siinä varsin ikävä loppuvastustaja. Hieno malli,joka toi mieleen mukavia muistoja 1990-luvun loppupuolelta. :)
No nyt tuli retro fiilikset, tätä tuli pelailtua aika paljon silloin joskus.
Snakella oli muuten aika isot taskut kun miettii montako ohjusta hänellä tuohon sinkoon oli…

Tyylikkäästi säistetty malli, ei olla menty liiallisuuksiin.
olen aina pitänyt näistä japanilais vaikutteisista mech:istä.
Kiitos paljon Veli-Matti ja Janne!
Itsekin pidin todella paljon tuosta Ps1:sen Metal Gear Solidista, tuli paljon pelailtua sillon. Snakella todella oli aika isot taskut kun sai sinne piilotettua jopa pahvilaatikoitakin ;D
Peli ei ole tuttu mutta malli on hieno! Kuvaustausta ja kuvat ovat ensiluokkaisia.

Maalausjälki on siistiä ja alusta sopivan kompakti. Tämäntyyppiset mallit vaativat ehdottomasti ainakin juuri tuon yhden figun mittakaavaa osoittamaan…

Toisaalla kerroit "jääväsi tauolle" mallailusta. Viimeisenä työnä toistaiseksi tulikin yksi parhaistasi :-)

Itseänikin on poltellut pitkään tehdä joku vastaavanlainen malli. Erityisesti Pacific Rim aihe (Jaeger robotti vs. Kaiju hirviö) kiinnostaa.
Petri Kovanen kirjoitti:
Toisaalla kerroit "jääväsi tauolle" mallailusta. Viimeisenä työnä toistaiseksi tulikin yksi parhaistasi :-)
Kiitos todella paljon Petri! Itseasiassa sain näinkin nopeesti takas motivaation jatkaa mallailua, jotenka tästä se taas lähtee. Kyllä, tuo Solid figu on hyvä antamaan myös mittakaavaa. Tottakai teet Pacific Rim aiheisen dion :)
Terve Jean!

En osaa dioraamamalleja objektiivisesti arvioida, mutta subjektiivisesti tämä miellyttää silmää. Pidän!

YT
Kalle
Kiitos erittäin paljon Kalle! Miellyttää hyllyssä myös omaa silmää jo pelkästään senkin takia, kun kyseessä on hieman erikoisempi malli jota ei useasti näe.