Pienoismallit.net

VW 1303S

Aoshiman "patterikotelomallista" rakenneltu curbside avokupla. Etuvalojen alue lokareissa on vaihdettu Revellin Kuplasta sahattuun osuuteen. Vanteet omaa tuotantoa, muuten ei suurempia muutoksia.

Kommentit

Maalipinta on erittäin hyvin onnistunut, samoin alarungon metalliosat ovat hyvät. Syvä sininen ja hyvin mittakaavan mukainen metallinhohto; usein malleissa metallinhohtovärit ovat malleissa liian rakeisia, muttei siis tässä. Kritiikkiä sen verran, että takaikkunan kromi on hieman himmeää tai hapettuneen oloista ja kuomu on sivukuvassa hieman yksivärinen. Muuten onnistunut malli, jota katsoo mielellään.
Henkka H 24.4.2018 11:47 Vastaa lainauksella
Itseasiassa aika mainion näköinen kupla. Työnjälki sitä taattua Kumantoa. Sisusta simppeli, mutta hienosti toteutettu. Ja maalaus huippuluokkaa. Euro D-kilpi ja D-kansallistunnus vielä lisänä. Varmaan harvoin nähty yhdistelmä :).
PhantomII 24.4.2018 16:41 Vastaa lainauksella
Useissa automalleissa tosiaan on metallihohtomaali enemmänkin70-luvun flake-maalausta muistuttavaa, joka johtuu tietyistä käytännön sanelemista pakoista, ainakin täällä Suomessa. Tässä maalaus on tosiaan mittakaavaan sopivaa metallinhohtomaalia. Se myös osuu silmään.

Vaikka malli onkin ns. curbside-malli, yksityiskohtia riittää mallin tutkimiseen ja ihmettelyyn. Hieman erilainen Kupla tosiaan.
Hyvin realistisen oloinen malliauto. Supermakeet vanteet. Ovatko takavalojen kromikaaret photoetch-osia vai foilattu?
Mikko MM Mäkelä kirjoitti:
Hyvin realistisen oloinen malliauto. Supermakeet vanteet. Ovatko takavalojen kromikaaret photoetch-osia vai foilattu?
Sarjan omat muoviosat maalattuna Molotowin kromitussilla.
Henkka H 2.5.2018 13:05 Vastaa lainauksella
Tuo Molotowin kromitussi on kyllä mainio keksintö. Itsekkin sitä käyttäneenä voin todeta sen helpottavan mallarin elämää huomattavasti. Ainakin minun.
Onnittelut ansaitusta Viikon Malli -pokaalista!

YT
Kalle