Pienoismallit.net

`67 Volkswagen Type 2

"Bad boy"

Vihdoin jotain valmista parin kuukauden pakertamisen jäljiltä.. Hasegawan Volkkari valikoitui projektiksi ihan sattumalta kun halutti tehdä vähän sotketumpi auto.. Korissa oli pilalle mennyt maalausyritys ja pienen hiomisen jälkeen suhhuutin punaisen pohjavärin pintaan, maskasin oven ja takaluukun ja suhhuutin Tamiyan Olive Drabin päälle, maskasin taas ja suhhuutin katon vielä Car-Rep sarjan kiiltävällä mustalla.. Sisustaan tuli sudittua Revellin oliivinvihreää ja Model masterin "interior green" Vielä vähän ruskeaa penkkiin ja kojelauta pohjaväriin niin oltiin valmiita pitsan hakureissulle.. Miestenlehti siellä on mukana pitämässä mieltä virkeänä synkempinä hetkinä, karvanopat heluen passaa kurvata työ ja huvireissuille. Alustaa sotkin hieman koria hurjemmin ja skrätsäsin tuollaset sivuputket koristeeksi alahelmoihin.. Sarjan mukana tulleet kumit olivat makuuni liian kapeat ja sopivat löytyikin Revellin Lontoon taksista.. Muutama decali sinne tänne, foilia konetilan luukkuun Transformers logon kera ja Iron Maiden "lippu" takalasissa kruunaa kokonaisuuden.. Lisävalot ovat alkujaan Revellin 32 Fordin ajovalot.. Niin ja tottakai alustaa piti madaltaa runsaasti, mikä johti siihen että eteen piti rakennella sisälokasuojat uudelleen, käyttäen muunmuassa kertakäyttölusikan palasia.. Tamiyan säistysjuttuja ja Vallejon litkuja kaadoin päälle ja se on siinä.. ja niin kuin aina kommentit ja palaute tervetullutta.. :)

Kommentit

Ihan hyvin onnistunut,nämä junakeula volokkarit ovat kauniita olivatpa MR tai tuunattuja.Sisuksesta olisi toivonut enemmän ja parempia kuvia.
Kiitos.. Tämän mallin kanssa oli sama ongelma kuin aikasemmin tekemäni Hooterspakun kanssa että sisustasta ei saanut valmiina otettua kunnollista kuvaa, penkki ja vaihekeppi liimattiin alustaan ja kojelauta ratteineen taas koriin kiinni.. Pitänee tehdä lisää avoautoja näin kesän kynnyksellä, niin saa sisustakuviaki otettua.. :D
Two minutes to miiidnight! Nyt on folkkarissa asennetta!!! Joku paikallinen (Lousianan) pikkukaupungin vaarallinen hevijuntti olisi tällaisen saattanut rakennella ja kierrellä raittia ristiin rastiin. Erittäin hauska idea ja värien ja dekaalien valinnat kymppisuoritus. Alustan hapettumat ehkä himan ylitsepursuavia ja takaluukun kromin reunoille ilmeisesti valunut paneelirajausainetta - mutta sehän saattaa myös olla konehuoneesta peräisin olevaa öljyä! Run to the hills…
Juu Volkkari on katos hikoillut hevosvoimia vuosien varrella.. :D Mulla nuo alustat on yleensä testauskohteita kaikenlaiselle uudelle, sitten niistä onnistuneimpia juttuja poimin käytettäväks myös koreihin tulevissa malleissa.. Välillä vähän karkaa mopedi käsistä.. Kiitos!