Pienoismallit.net

Volkswagen 1300Beetle 1966

Tulipa ajankohtaiseksi puuhastella kulpa vokkelo.Ystäväni isä osti volokkarin uutena ja laite toimii edeleen samassa
suvussa.Kävimme hieman ajelemassa kevät testiä,moottoriremontin testausta ja muuta talven korjaus kohteiden kokeilua,hyvin kaikki pelasi.Näin ollen sain kipinän tehdä liki identtisen mallin ja luultavasti joutuu tekemään toisenkin.Ei mitään ihmeelistä,suoraan mallin ohjeiden mukaan,väritys eri ja pikku ruosteiden lisäys kuten esikuvassakin vielä,aikomus maalata jossain välissä.Helppo koota,kaikki sopi hyvin paikoilleen.

Kommentit

Aijai. Helmat ruosteessa ja konepelliläkin ruostuneita kohtia. Nyt ei ole huolenpito ollut parasta A-ryhmää. Hyvin tehty ja aidonnettu.
Tosi aidon näköinen Kupla. Voi melkein kuulla korvissaan sen sirkuttavan räpätyksen, mikä tuosta lähtisi oikeana. Hyvin onnistunut kaikin puolin. Jaa paitsi onhan tuo pohjapuoli liian puhdas ja ruosteeton koppaan verrattuna, mutta eipä se suuresti haittaa. Tykkään kyllä!
"Tap tap tap" sanoo kätöseni kun niillä taputan aplodit Osmolle hyvin onnistuneesta ruostutuksesta! Jos kuvat esitettäiisin minulle oikean folkkarin kuvina, niin täydestä menisi.
Ehkä kulumaa sopisi oleman hieman sisustassakin, joka erityisesti penkkien värivalinnan ja kojelaudan toteutuksen osalta on myös hyvin tehty. Pientä maalirajauksen "lainehtimista" näkkyypi penkkien sinivalko-osuudessa.
PhantomII 21.4.2018 11:13 Vastaa lainauksella
Wau! Nuoruudessani 70-luvulla, parhaalla kaverillani oli Kupla vm. 1966 ja sen sisätiloissa tuli vietettyä viikonloppu, jos toinenkin. Kaverini Kupla oli sellainen perusharmaa, jollaisia siihen aikaan näkyi pilvin pimein liikenteessä. Varsinkin kuvat sisustasta tuovat muistoja mieleen. Nuo "Amerikanpuskurit" olivat Suomi-Kuplissa hiukan niinkuin De Luxe-osia ja toki tekivät Kuplaan näyttävyyttä lisää.

Tätä Kuplaa on jo ajan hammas päässyt pahasti puraisemaan ja ehkäpä se pienen laiton jälkeen päätyi kilparadalle Jokamies-kilpailuihin? Malli edustaa tyypillistä Osmomaista rakennusjälkeä, jossa valittamista ei juurikaan löydy. Hieno - taas.
Kiitän ja kumarran(oh lakki putosi)rhym mainioista kommenteista.Joo,ei tullut kerrottua ihan kaikkea tarinassa.Tässä wv:ä on todella sisusta tällai säilynyt ja pohja on juuri tällaisen naköinen,on talven aikana uusittu.Ulkopinnan korjaus on seuraava asken kohti MR tarkastusta.Saataa olla nähtävänä Oulun vappuajoissa.