Pienoismallit.net

T-62A

Päätin rakentaa vihdoinkin valmiiksi monta vuotta hyllyssä laatikossaan muhineen Tamiyan 1/35 T-62A tankin. Rakennuspäätöstä avitti kummasti Friulin metallitelojen hankinta projektia varten. Malli esittää irakilaista vaunuyksilöä. Maalaukset tein Vallejon ja Humbrolin tuotteilla.

Kommentit

Olet Raimo onnistunut hienosti toteuttamaan T-62:n olennaiset piirteet. Valitettavasti Tamiya ei ole onnistunut yhtä hyvin vaunun mittasuhteissa. Trumpeterin vastaava on huomattavasti lähempänä oikeaa.
Katselin muutamaa T-54, T-55 ja T-62 raatoa Syyrian ja Israelin välisellä loitontamisvyöhykkeellä, jotka oli sinne tuhottu Yom Kippurin sodassa.
Terv. Pässikomppanian mies
Nätisti on saatu vanha malli elämään! Hyvät värit ja pintakäsittely erinomainen. Miehistö lisää eloa. Uudet telat ja vielä hyvin käsitetyinä nostavat mallin aivan eri tasolle.
On makee !!
Pasi Siipola kirjoitti:
Olet Raimo onnistunut hienosti toteuttamaan T-62:n olennaiset piirteet. Valitettavasti Tamiya ei ole onnistunut yhtä hyvin vaunun mittasuhteissa.
Noh, itse en ole niin tarkka - pääasia minulle oli se, että nuo Friulin telat sopivat tähän vaunuun - ilman niitä tästä olisi tullut vieläkin "kökömmän" näköinen. Runnoin tarkoituksella nuo lokasuojat pois edestä ja takaa - koska olen valokuvissakin nähnyt, että monesta vaunusta nuo puuttuivat.
Jaakko Lehtovirta kirjoitti:
Miehistö lisää eloa.
En ole tyytyväinen miehistön "olemukseen" - kyllä tuo figuurien maalaaminen on ihan oma taiteenlajinsa - ja sitä en kyllä hallitse. Noh, harjoittelua vaan lisää.