Pienoismallit.net

Battle of Tarawa

Bloody atoll

Nelisen vuotta sitten tehty Dioraama Tarawan taistelusta. Kaikki figuurit Master Boxin bloody atoll sarjaa, paitsi bunkkerissa oleva KK mies "omaa tuotantoa". Tankki on Fine Moldsin type94.

Kommentit

Ollut varmaankin melko iso homma.
Pidän siitä miten olet kuvannut nuo merijalkaven miesten hiekkaiset housunpuntit. Niistä selkeästi vielä muita paremmaksi nousee tuo pistoolikotelolla ja kiväärillä varustettu mies vetäytyvän parin vieressä. Siinä efekti on todella hyvä.
Panssariajoneuvo ei ehkä ihan sovi tapahtumiin. Miksi puolustajat ryntäisivät rannalle, jos heillä olisi tuollainen tukenaan?
Kokonaisuus on kuitenkin hyvä ja aika harvoin näkee dioraamoja joissa oikeasti tapahtuu jotain.
Oikein hieno ja vauhdikas dioraama. Kenties vaatteita ja kypäriä voisi liata myös vaikka kyynärpäistä, kun likaa on roiskunut polviin asti. Vaunu on ihan mukava lisä, se on kenties vasta tulossa pelikentälle. Sen takaosaan voisi lisätä ukon kaksi tuomaan vaikutelmaa että lisää joukkoja on tulossa vaunun mukana. Vaunuun saisi siten liikettä. Ilmeikäs tuo katanaa heiluttava japanilainen.
Juu kyllä tuon tekemisessä taisi kesä 2014 vierähtää. Tähän mittakaavaan on tosiaan aika vähän tarjolla matskua, josta voi action dioraamaa tehdä. 1/72 tarjontaa olisi runsaasti, mutta ei oikein enää näkö riitä niiden työstämiseen.
Kaima oivaltanut ajatukseni takaa salaa hiipivästä tankista. Tankin taakse olisi tosiaan ollut hyvä lisä laittaa pari figua.
Kiitokset kommenteista.
Livenä tämä on vielä vaikuttavamman näköinen kuin kuvissa. Tuo tanketti on kuin liian pientä mittäkaavaa :)
Hyvä että tämäkin taideteos pääsee näkyville tänne sivustolle.
Hemmetin vaikea kuvata n.50cm pitkä teos, jotta siihen saisi kaiken mukavasti näkyviin.
Tuo TK 94 on muuten näppärä ottaa vaikka Shermannin takaritsalle kyytiin, jos bensa loppuu :-)
www.tanks-encyclopedia.com/wp-content/uploads/2016/02/M4-sherman-killer-kwajalein.gif