Pienoismallit.net

Ford F-150 XLT 1997

Team Gulf

Fordin F-150 XLT picup vuosimallia 1997. Revellin vanha mallisarja joka oli melko kauhea rakennettava. Noh, parin kuukauden vapaa-ajat siinä meni, mutta sainpas tämänkin valmiiksi pakerrettua. Maalattu Humbrolin ja Vallejon maaleilla. Malli kuvaa Gulfin kilpatallin C-sarjan urheiluautojen vetojuhtaa, joka perässä vedettävällä trailerilla kuljetti kilpa-autoja kisapaikalta toiselle.

Kommentit

Henkka H 20.3.2018 12:14 Vastaa lainauksella
Gulfin värit miellyttää aina silmää. Raimon toteutus on jälleen omintakeinen skrätsättyine kärryineen. Ei varmaan kovin helppo setti toteuttaa, mutta komea kombinaatio, ja hyvin tehty.
Kovin on siistiä työn jälki ja tyylikäs ajoneuvoyhdistelmäpienoismalli. Vaikka rakennussarja olisi kauhea, niin aina kannattaa pakertaa ja voittaa vastukset. Ja jos hermo meinaa mennä, niin kaappiin odottelemaan ja joku helpompi tai "helpompi" sarja työn alle. En tätä sarjaa tunne, mutta päällisin puolin näyttää siltä, että taiston kilvoitus kannatti kun irvisteleviä saumoja tms. ei näy.
Tämä on hauska lisä GT40:n toiselle aiemmin esitellylle Daytona kuljetusautollesi. Jos vielä toisen kilpurin Gulf-teemaan rakentaisit, niin ei tarvitsisi kuljetusautojen kilpailla kyydittävästä ;-)