Pienoismallit.net

AEC Routemaster RML

Lontoon Bussi

Rakensin tällaisen Revellin valmistaman Lontoon bussin pienoismallin lähinnä box stock- periaatteella syntymäpäivälahjaksi Anopille ja hänen miehelleen, Lontoo- faneja kun ovat.

Aika suuritöinen malli mutta silti niin mukava rakennella että varmasti rakennan joskus toisen tällaisen myös omaan hyllyyni.

Kommentit

Henkka H 9.3.2018 00:01 Vastaa lainauksella
Hienosti tehty malli ja taatusti suuritöinen. Penkkejäkin on niin maan ryökäleen paljon. Oon ookannut tuollaisessa muutaman kerran.
Hieno bussi!!

Mennään bussilla - sarjan fanina tekisi mieli tehdä tämä vihreänä. Odottelen kuitenkin että joku valmistaisi Stan, Jack ja Tarkastaja Blakey figuurit samaan mittakaavaan :-)
Tosi hieno Lontoon dösä! Herättää mukavia muistoja omilta matkoilta. Tuliko nuo kylkien mainosdekaalit sarjan mukana, jos kerran boxstock? Taatusti isotöinen kaikkine penkkeineen, mutta todellakin vaivan arvoinen. Lahjan saajat varmaan olleet aivan kaksinkerroin kiittämässä.
Kiitoksia kehuista. Juu kaikki dekaalit ovat sarjan mukana tulleita.
AJ 21.3.2018 09:29 Vastaa lainauksella
Moi Jarkko, Tämä Revellin 1/24 skaalan AEC Routemaster RML, double-decker, rakennussarja on kiinnostanut minua siitä saakka, kun se tuli markkinoille. Syynä lienee se, että UK:ssa aikoinaan asuneena noilla dösillä tuli matkusteltua paljoa ja samoin kuin Petri diggaan Mennään bussilla -TV-sarjaa; aivan mieletön sarja muuten. Kerään yhä vieläkin rohkeutta hankkia sarja ja rakentaa se.

Hyvä idis rakentaa sarja syntymäpäivälahjaksi anopillesi ja hänen miehelleen - sillä kaikki Lontoo- fanit diggaa double-decker dösiä. Tuo lasivitriini on myös hyvä idis.

Itse AEC Routemaster RML bussimalli on huipputyötä; tämäkin voisi olla viikon malli. Ei mitään nillitystä ja narinaa, ainoastaan kehuja - hienoa mallausta - anoppisi ja hänen miehensä ovat varmasti hyvin tyytyväisiä. Parhain terveisin, AJ
Komppaan aiempia kehuja, hieno tupladekkeri!

YT
Kalle
Ai että, kiitoksia!