Pienoismallit.net

Volvo 242 Turbo '86

Tälläisen Volvon rakensin tässä hiihtoloman aikana. Rakentamiseen meni aikaa kaikkineen maalauksineen, yms yhteensä viisi päivää. Malli oli mukava rakennettava, osat sopi hyvin paikoilleen, jne, korissa ja osissa ei ollut ylimääräisiä valupurseita, eikä muita virheitä. Malli on maalattu ruiskulla Chrysler dark guarz met värillä, lakattu 2K lakalla ja kiiloitettu 3M:n aineilla.

Kommentit

Ainoa negatiivinen palaute on nuo lasinpyyhkijät, ikäänkuin liian isot ja irrallaan tuulilasista.
Markku
Mistäs tää malli on hankittu?
Nuo tuulilasinpyyhkijät näyttää livenä paremmalta, mutta kuvissa korostuu jotenkin oudosti.

Malli on Aoshiman/Beemaxin yhteistyössä valmistama ja tämä kyseinen malli on ostettu Kprtmodels:lta. Ostin eilen yhden myös pekripeltä ja kprtmodels:lta on tulossa vielä kolmas:)
Anttiz-h 4.3.2018 21:46 Vastaa lainauksella
On kyllä hyvin rakennettu volvo! itsekkin olen etsinyt samaa volvoa mallina mistä hankit tämän?
Malli on kyllä todella siisti varsinkin maalipinta ja vanteet näyttää herkullisilta. ainoastaan noi pyyhkijät näyttää turhan isoilta.
Kakskuuskakkonen tuli tutuksi autopelikorteista 70-luvun puolivälissä ja saattoipa niitä jokusen hoodeilta bongatakin. Ehdottomasti kovin Volvo ikinä! Nätisti toteutettu malli, väri ja vanteistus linjassa keskenään. Pyyhkijöistä näyttää kehkeytyneen vääntöä; isoilta ne näyttävät ja olisiko hyvä painaa ne ala-asentoon tuulilasin alalistaa vasten? Tuossa keskellä lasia ne luovat vaikutelman keskeneräisyydestä. Onkos Aoshima tarjonnut myös moottorin, vai onko tämä suljetun konepellin rakennussarja?
Kiitos! Mallissa ei ole moottoria, eikä myöskään avautuvaa konepeltiä. Itseasiassa pyyhkijöitä on siirretty nyt lähemmäs tuulilasin alalistaa, mutta kyseessä on niin pikku juttu, että en tiedä viitsinkö vaihtaa näitä kuvia sen takia.