Pienoismallit.net

US Army tractor

Jenkkipoikien työjuhta

US Army tractor on Thunder Modelin tuotantoa. Mallin laatu yllätti positiivisesti. Osat tarkkoja, sopivuus hyvä, eikä turhia valupurseita esiintynyt. Bonuksena muutama photoetsikin mukana. Kaiken kaikkiaan oikein mukava tuttavuus. Tulpanjohdot ovat ainoa lisäys, muuten suoraan laatikosta rakennettu. Olen yrittänyt saada hiukan eloa pintaan MIGin litkuilla ja Tamiyan Weathering setin pölyillä. Malli on yksinään kuvattuna aika orpo, joten otin parit kuvat MiniArtin US driver-setin figuurien kera.

Mallin laatikon kyljessä on lyhyt taustoitus traktorille, mutta päälle on onnistuttu liimaamaan firman sinettiteippi, joten osa tekstistä jää piiloon. Sen verran sain tolkkua, että traktoreita valmistettiin eri variaatioina vuosien 1941 ja 1945 välissä yli 15 000. Useat näistä olivat sodan jälkeen edelleen joko armeijan tai siviilien käytössä.

Kommentit

Asiallinen malli ja väri suorastaan herkullinen.
Eihän tästä työstä voi olla kuin pitämättä! Värisävyt ovat todella hovin osuneet kohdalleen ja hieman kulumiakin kaiketi siellä minne niitä yleensä tulee…astinlaudalle, polkimille esimerkiksi. Penkissä voisi kyllä olla myöskin, harvoin ne ihan koskemattomilta näyttää. Moottorin kyljessäkin näyttäisi olevan öljyvalumia…hyvä niin.

Nuo ukkelit…vieläpä kaksi erilaista…ovat onnistuneet myös erittäin hyvin ja sopivat aiheeseen. Samoin alusta on myös hieno ja sopii mainosti. Hieno on…onnittelut upeasta työstä!