Pienoismallit.net

Chevrolet Impala '62

Tälläinen Impala valmistui jo ennen Tikkakosken näyttelyä ja joku sen varmaan siellä huomasikin. Malli on rakennettu suoraan laatikosta, mutta lisäsin mm. tulpanjohdot ja kuljettajalle nelipiste-vyöt.

Kommentit

En tästä kyllä löydä virheitä oikeastaan edes etsimällä. On herralla ainakin ikään nähden taidot kohdillaan. Dekaalit on hyvin, maali roskaton ja tasainen, ei saumoja tai muuta ylimääräistä näkösällä. Ovien paneelirajauksesta on ainoastaan jäänyt hiukan ylimääräistä maalia urien reunoille, sen kun vielä pyyhkäiset pois niin hyvä on.

Tikkiksellä vain jäi harmittavasti kilpuriluokka kokonaan tutkimatta, mutta kuvista saa melko hyvin selvää.
Onpas hienosti tehty Kuuskakkonen! Vanhoja Super Stock kilpureita ei näy liikaa rakennettavan, eli iso plussa jo aihevalinnasta.

Mulla pisti myös silmään decalit mitkä näyttäisi olevan aikalailla virheettömästi paikoillaan. Itse saman sarjan rakentaneena ei voi kun nostaa hattua, sain nimittäin tapella aika pitkään noiden isojen decalien kanssa ja silti ei voinut ihan tyytyväinen olla lopputulokseen. Sun mallissa noi näyttäisi asettuneen paikalleen tosi hienosti.

Muutenkin erittäin siistiä jälkeä, ei löydy valitettavaa. Tai ehkä se, että konehuoneesta olisin mielelläni nähnyt kuvan, Letukan vanha isolohko on aina hienoa katseltavaa. :D
Tyylikäs on Impala ja kisavärityksessään kilpailemaan haastavan näköinen. Puskurit suorassa ja pyyhkijät ojennuksessa. Oikein hyvä!
Yllä oleviin kommentteihin lisäisin vielä kehut onnistuneesta foilauksesta, joskin muutamassa listassa näkyy turhan leveä foili eli olisi pitänyt veistää foili pois lähempää listaa. Mut hei, se on aivan pikkujuttu ja kokonaisuus on kuitenkin se tärkein ja tässä mallissa onnistunut. Jos vielä napsaisisit kuvan (alustasta ja) koneesta, niin olisi ainakin kaksi tyytyväistä mallaria, nimittäin 409 on yksi makeimmista ottomoottoreista "ever made".
Kiitoksia kaikille! Koitan tässä jossain vaiheessa ottaa kuvat konehuoneesta ja alustasta, täytyy myös pyyhkäistä nuo ylimääräiset mustat pois ovien reunoilta:)
Kyllä todella on mallarin ikään suhteutettuna hieno malli. Suosittelen lämpimästi rakentamaan lisää malleja muiden ihasteltaviksi. Kuvissa ei kameran tarkennus ole ihan kyennyt pitämään koko mallia tarkkana, mikä vaikeuttaa mallin arviointia. Mutta vielä hieman lisää huolellisuutta jo mainituissa panelirajoissa, sekä foilauksessa ja ollaan taas astetta komeamman mallin parissa. Kyllä nuorissa on tulevaisuus tässäkin harrastuksessa.
Kiitoksia! Juu malleja on useampia työnalla tälläkin hetkellä:) Ja en tätä harrastusta tule lopettamaan, on tämä sen verran mukavaa ja rentouttavaa;)

Nyt on kuvat alustasta ja moottorista, vaikka ei niissä paljon näkemistä olekaan. Vaihdoin myös pari kuvaa, kun putsailin noita paneelirajojen reunoja ja parista kohtaa leikkasin ylimääräiset foilit pois.