Pienoismallit.net

Audi S1 Quattro

Ensimmäinen resiinimalli minkä olen tehnyt, valmistaja Reji. Laatu ei varsinaisesti vakuuttanut mutta kitillä ja hiomisella pahimmista selvittiin. Luukut ei tässä mallissa aukeile ja pohjalevykin on pelkkä suora levy mutta menee vitriinimallina. Beemaxin versiota odotellessa :)

Kommentit

No kyllähän sen legendaariseksi quattroksi tunnistaa! Omastakin hyllystä tämä löytyi joskus, mutta pistin mallin eteenpäin aikoja sitten, juuri "pienten" puutteiden takia. Tosin siirtokuvat pidin itselläni, joten kiinnostaakin että oliko niiden kanssa erityisiä haasteita?
Teitkö tämän suoraan laatikosta ilman mitään isompia muutoksia? Nähdäänkö tämä Tampereella ensi kuussa?
Pasi H 14.2.2018 18:27 Vastaa lainauksella
Siirtokuvat oli ehdottomasti sarjan parasta antia. Taipui pienellä pehmittelyllä hankalampiinkin paikkoihin ja ainoat väärän malliset oli c-pilariin tulevat raidat mutta nekin meni leikkaamalla kun olivat niin reilun kokoiset. Tuulilasin yläreunan vihreä puuttui arkista joten sen joutuu itse tekemään. Aika pitkälti tein suoraan laatikosta, ainoastaan turvakaaret joutui rakentelemaan lähes kokonaan uusiksi ja kabiiniin turvavöiden lisäksi muutamia letkuja ja johtoja. Tampereelle ei tule lähdettyä kun on tuota välimatkaa vähän turhan paljon :)
Näyttää näistä kuvista varsin hyvältä, saisi tosin olla lähempää kuvattu ja paremmin rajattu, nyt on yksityiskohdista melko vaikea sanoa mitään. Mutta muuten hienoa, että olet tehnyt "museoversion" etkä lähtenyt suttaamaan sen enempää.
Itselläni myös profil24:n koneellinen versio samasta autosta, ei vaan ole uskaltanut aloittaa kun tuo resiini on tosiaan melko suuri tuntematon.
JJ Hilska 16.2.2018 19:21 Vastaa lainauksella
On kyllä hieno malli. Mielestäni kaikkein tyylikkäimmät ralliautot koskaan nämä 80-luvun puolenvälin tienoon Quattrot.
Pasi H 16.2.2018 20:21 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista. Rajausta vois tosiaan miettiä uusiksi, tullut jämähdettyä vanhoihin kaavoihin kun aikoinaan aloitin valmiin mallin kuvauksen niin tuli otettua samalta etäisyydeltä ja samoista kulmista. Niissä on pysytty että näyttää kuvat omissa kansioissa samalta :)