Pienoismallit.net

`68 Dodge Dart GSS

Dodge Dart, Revellin hieman jo vanhemmasta Mr. Norm`s rakennussarjasta tehtynä.. Värinä Tamiyan TS-34 "Camel yellow" ja katon vinyyliosa on maalattu siveltimellä satiinin mustaksi.. Decalit tässä oli jo niin hauraat että ilmanputsarille ja tuonne taakse tuon lokasuojien ja takaluukun kiertävän tunnusomaisen raidan jouduin pöllimään tuoreemmasta Hemi Dart sarjasta.. Tulpanjohdot ja roiskeläpät lisäsin, muuten suoraan laatikosta.. Alustaa vähän muka säistinkin, mutta konehuoneen ja korin jätin puhtaiksi.. Kaulaa madalsin lievästi, etukeno ei hyppää silmille.. Joissain osien sovituksissa olis toivomisen varaa paremmasta, mutta muuten aivan kiva malli oli rakennella.. ja niinkuin aina kehut ja haukut tervetulleita.. :)

Kommentit

Sait sitten Dartin nopeemmin, kuin minä tuon SuperBeen :) Nyt en kyllä naputettavaa löydä (vai sanonko sinivalkoisesta sisustuksesta keltaisessa autossa, en viitsi…:)).
Dartissa komea maalipinta ja katon vinyyli-imitaatio onnistunut myös. Foilaus ja panelirajaus kuosissa niin ikään. Alustassa rohkeat värivalinnat - vaihtelua mustaan/hopeaan/rautaan, mikä on mielestäni vain hyvä juttu. Pari pientä kohtaa pistää silmään (mm. sisustan ovenkahvojen maalirajaus), enkä ole aivan varma pohjan säistämisestä. Pikkujuttujahan nämä vaan, ja muuten yleisilme on varsin mallikas. Ja vanteet ovat cool ja niiden punainen teema istuu maskin punaviivaan. Tyylikästä ja maukasta muskelihenkeä.
Esa.M 6.2.2018 02:33 Vastaa lainauksella
Oisko toi kuitenkin GTS eikä GSS!
Kiitos kommenteista :)

Tervo, sisusta on väreiltään musta/tan eli vaaleampi väri on tuollanen rusehtava :)

Mikko, juu nui ovien kahvojen rajat vähän epäonnistui vapaalla kädellä maalasin ja kummasti käsi väpätti :D

Esa, Kyllä se on kuitenkin GSS www.cars-on-line.com/newsletter-2013/images1024/2013-1025topbanner.jpg
Janne Herajärvi kirjoitti:
Tervo, sisusta on väreiltään musta/tan eli vaaleampi väri on tuollanen rusehtava :)
OK, www.is.fi/mystyle/art-2000001128343.html ;-)

Se väritasapaino…
Esa.M 6.2.2018 18:09 Vastaa lainauksella
Niinpä näyttää olevan GSS!,ei jostain syystä ole tullut koskaan vastaan moinen nimi,mutta ei ilmeisesti tehtaalta lähtenyt Darttia GSS nimellä?!
Esa.M kirjoitti:
Niinpä näyttää olevan GSS!,ei jostain syystä ole tullut koskaan vastaan moinen nimi,mutta ei ilmeisesti tehtaalta lähtenyt Darttia GSS nimellä?!
Mä en ole kovin perehtynyt tuohon GSS asiaan, mutta käsittääkseni se on vähän vastaavanlainen asia kuin vaikka Mersulle AMG, tai vaikka Saabille Hirsch, eli virityspajan tuotos? Joku Mopareja ja Dartteja paremmin tunteva osais varmaan vastata paremmin.. :)
Tervo Salminen kirjoitti:
No niin, tulipa tuokin tarina tutummaksi.. Kiitos linkistä.. :)