Pienoismallit.net

`55 Ford Panel

Hooters truck

Tämän rakennussarjan mukana tuli hienot Harley Davidson decalit jotka julmasti nyysin aikaisemmin tekemääni Chevy Vaniin.. Tämä Ford jäi sitten odottelemaan ideoita ja laatikko keräämään pölyä.. Kunnes eBayta selatessani törmäsin kivoihin NASCAR autoon tarkoitettuihin decaleihin.. Siitä se ajatus sitten lähti muhimaan ja projekti käyntiin.. Alle pyöräytin Aoshiman matalaprofiiliset renkaat varsin fiksunnäköisillä vanteilla ja paljon muuta en mallista muuttanutkaan.. Valkoinen on Mastonin spraypullosta, ja oranssi on pensselöityä Tamiyan X-6 suoraan purkista.. Ensimmäistä kertaa ikinä kokeilin tässä myös puujäljitelmän tekoa maalilla ja väripesuilla.. Siitä laitan paremman kuvan tuonne keskeneräisten kuviin.. Kasausvaiheessa huomasin tulipellin lipsahtaneen väärään asentoon ja sitä oli myöhäistä korjailla, mutta koska tuolla konehuoneessa ei muutenkaan paljon ihmettelemistä ole niin pelti pysyy kiinni.. Sisustasta oli lähestulkoon mahdoton saada valmiskuvaa joten sellaista ei ole.. Työvaihekuvissa kuitenkin kuva siitä puujäljitelmästä.. :)

Kyllähän nuita Hooters ravintolan referenssejäkin tuli projektin aikana tiirailtua, vaan ei löytynyt niihin minisortseihin mätsäävää oranssia mun valikoimista.. :P

Kommentit

Muuten ihan hieno, mutta teipit vuotaneet todella pahasti!
Juu teipit vuoti, tein vapaalla kädellä korjausmaalauksia siihen vielä decalien laiton jälkeen jopa.. Oli vielä pahemman näköinen sillon.. Nyt siis "parempi"… Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.. :D
Janne Herajärvi kirjoitti:
Juu teipit vuoti, tein vapaalla kädellä korjausmaalauksia siihen vielä decalien laiton jälkeen jopa.. Oli vielä pahemman näköinen sillon.. Nyt siis "parempi"… Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.. :D
Joo, asennetta tarvitaan, vaikka tulisi parempi!
Maukkaan näköinen koppihoppa! Hyvä Dekalien ja värien yhdistelmä, ja vaikka väritys on lempeä, niin auton asenne on kuitenkin tiukka. Harmi että maalirajaus petti, vaan eipä se niin vakavaa kun aina voi rakentaa uusia malleja.
Kiitos, jokainen rakennettu mallihan on hyvää harjoitusta tulevia varten.. Tykkäsin tästä teemasta joten saattaa olla että vielä joskus rakentelen toisen mallin samalla teemalla ja ehkä vähän paremmalla menestyksellä.. Paljon ehtii kuitenkin tapahtua ennen sitä.. :)
Vaikka en olekaan matalaprofiilirenkaiden ja suuriläpimittaisten vanteiden fani Amerikan autoissa, niin tähän malliin ne sopivat. Mallin "värimaailma" on tyylikäs ja luulisi tällaisen mainosauton herättävän liikenteessä lähinnä positiivista huomiota. Ja varmasti myös mallivitriinissä.
Jep on pirteä malli ja asiallinen toteutus.Kone ja sisustan kuvan puute hieman häiritseen arvosanaa.Tällaisia toivois näkevän oikeestikin liikenteessä enemmän.
Kiitos.. Juu tässä sisustan kuvaaminen valmiina ei onnistunut, koska kojelauta piti liimata koriin kiinni ja ovipaneelit oli valettu siihen sisäpuolelle jo valmiiks.. Polkimet, vaihdekeppi ja penkit taas liimattiin alustaosaan.. ja kyllähän tuo tosiaan positiivisesti erottuu mallivitriinistäkin.. :)