Pienoismallit.net

Ausweis, Bitte!

Tämä määrätietoisen näköinen Luftwaffen kenttädivisioonan etsintäpartion sotilas koputti maalaistalomme ovelle eilen illalla ja kysyi tiukkaan sävyyn, jotta "onkos partisaaneja näkynyt?".
- Ja vastaan jo etukäteen EI, jos joku kysyy, onkos viikonloppuna maisteltu miestä väkevämpää ämpäritolkulla, kun pikku-ukot hyppivät silmille. Kyseessä on ainoastaan kuvauskokeilusta iltahämärässä 1/6 (30cm) skaalan Dragonin sotilasfiguurilla. Valotus ei ihan menyt nappiin, mutta kokeillaan lisää…

- Lisäsin vielä muutaman kuvan arkistosta kävijöiden iloksi…

Kommentit

HannuL 29.9.2007 17:12 Vastaa lainauksella
Joo, meillä noita ramppaa ovella koko ajan. :-D
Tsuhna kirjoitti:
Joo, meillä noita ramppaa ovella koko ajan. :-D
Hahhah.Tälle repesin ihan täysin.Ei hele…:D
Minkäs hintasia nuo "tontut" on jos vaikka meidän ovelle koputtaisivat?
Meikäläistä noiden hinnat ensialkuun hirvitti. Hankittuani pari tonttua, olen tullut siihen tulokseen että hintansa väärtejä ne ovat. Ainoa huono puoli noissa on se että niitä pitää saada lisää :)

Ainiin, piti sanomani notta tässä kuvassa on ihan kiva tunnelma.
Meilläkin äsken joku pikku-ukko soitti ovikelloa ja kysy lähintä bensa-asemaa kun oli kuulemma Pantterista bensa lopussa. ;D

Hieno tuo on, mutta mikä vähän häiritsee niin tuo ihon kiiltäminen. Äkkiä katottuna tuo näyttää kyllä ihan oikealta.
Reijo P. 29.9.2007 19:04 Vastaa lainauksella
Tilasin USA:sta n. kolme ja puoli vuotta sitten muutamia 30cm:n hemmoja, näyttivät nimittäin pirun hyviltä paikallisilla nettisivuilla. Kun ne sitten rantautuivat tänne raukoille rajoille, putosin persuksilleni hämmästyksestä, olivatten sen verran fiiniä kamaa; yksityskohdat olivat hämmästyttävän tarkkoja (aseiden luistit toimivat, lippaat sai vaihdettua, kaikki panostaskut, kenttäpullot ja pakit toimivat kuin alkuperäisissä). Univormujen kuositkin täsmäsivät kaapissa olevien alkuperäisten kanssa, joten olin heti koukussa. Nyt niitä on modattuna ja paranneltuina (olen hist. pilkunviilaaja…) joka hyllyllä huoneessani, josta arvoisa rouvani ja hallitukseni jaksaa muistuttaa siivouspäivinä…
Olen myös kuvannut niitä usemman vuoden luonnonolosuhteissa (katso muut kuvani kuvagalleriasta). Hinnat on siinä 50-60 Eur/tonttu ja erikoisboxit (esim. raskaampaa rautaa mukana) n. 65-75 eur.
Käykääpä muuten katsomassa, miten isot ja rahakkaat pojat leikkivät sotaa Sumujen saarella: www.tiger1.co.uk
Janne V 30.9.2007 22:55 Vastaa lainauksella
Sergeant huomaa mittakaava 1/6.
Reijo P. 1.10.2007 10:43 Vastaa lainauksella
Mittakaava on tosiaankin kansainvälinen 1/6 eli kuten USA:ssa ja Englannissa ilmaistaan: 12" (tuumaa). Suomeksi se on 30 cm eli kuvien heppujen korkeus on 29-30cm ilman pipoa.
ainakin nämä ovat paremmannäköisempiä kuin jo yleisemmät puutarhatontut.Mitähän sanoisivat jos käyttäisi näitä niiden vastikkeina?…

offtopiccina Sergeantille että nämä ovat kaiketi kuin tyttöjen barbinuket mutta hieman enempi äijäluukkia :0)
2 kkuva on paras
siistejä
näyttää iha oikeilta
OHARi 10.4.2015 10:00 Vastaa lainauksella
Näyttäviä figuja - meidänkin ovella kävi pari kolkuttelemassa. Väittivät jääneen joulupukin matkasta ja pyysivät päästä sisälle lämmittelemään. Autettavahan se oli ;-)
Nuohan onkin mukavimpia puutarhatonttuja;). Hieno on jos ny nipottaa täytyy ni äijällä on sormi liipaisimella vaikka oikeasti se tuossa tilanteessa ei varmaan olis. Mutta tuohan on kai muunneltavaks tarkoitettu.