Pienoismallit.net

`62 Chevrolet Impala SS

convertible by AMT

Lisää avoautoja hyllyyn.. Tälläkertaa kohteeksi valikoitui AMT:n hieno rakennussarja 1962 vuosimallin Chevrolet Impalasta.. Värit on valikoitu oman maun mukaan, korin väriksi valitsin Tamiyan TS-11 Maroon.. Sisustassa käytetty Revellin purkkeja SM331 ja MATT89.. Kuvattavana mallista tuli haasteellinen tuon tumman korin värin kanssa, se melkein joka kuvassa näyttää nyt mustalta, vaikka punainenhan se on.. Nuo valkosivurenkaat otin toisesta AMT:n sarjasta kun tässä ei sellaisia ollut.. Konehuoneeseen lisätty tulpanjohdot.. Metalliosiakin käytetty rekisterikilven kehyksiin ja pakoputken päihin.. Loput on sitten laatikosta löytyviä osia.. Malli oli miellyttävä kasattava, joskin ei nyt Tamiya tasoa mutta kuitenkin kaikesta selvisin.. Nää 1962 vuoden isokoriset X-runkoiset autot kuuluu mun ainaisiin suosikkeihin.. Tämä on nyt järjestyksessään neljäs malli aiheesta, kun aikaisemmin olen rakentanut 2 kpl AMT:n Bel Aireja ja 1 kpl Revellin Impalaa.. Näitä tulee luultavasti tehtyä lisääkin, varsinkin tämä AMT:n sarja on sen verran mukava työskennellä.. ja niinkuin aina kommentit, palaute ja kritiikki tervetullutta.. :)

Kommentit

Eipä tuosta ainakaan isoja virheitä löydy, mitä nyt toi etupyörien outo auraus (vai onko tarkoituksellista, että toiselta puolelta saa kuvan pyörät käännettynä, toiselta suorassa?). Onko noi kromit foilia, vai maalattu näillä "uusilla" ihmekynillä (joiden makuun en itse ainakaan itse päässyt)?
Kiitos, nuo molemmat eturenkaat kääntyy kyllä, ja kuvia ottaessa niitä vähän kääntelinkin poseerausta varten.. :) Kromit on sekä foilia että sitä uutta ihmekynää..
Janne Herajärvi kirjoitti:
Kiitos, nuo molemmat eturenkaat kääntyy kyllä,
Toi alustakuva vaan näyttää siltä, että haritusta on enempi kuin laki sallii…
hynkkeli 15.1.2018 21:16 Vastaa lainauksella
Hyvän näköinen Impala.
Väri on hyvä ja maalipinta on onnistunut. Samoin listat ja etumaski ovat kivan näköisiä. Ei moitittavaa!

Renkaitten harituksesta haluan sanoa sen, ettei mallisarjoissa nuo kääntyvät eturenkaat ole aurauskulmiltaan täydelliset ja klappia niissä on. Siitä tosin ei ole mitään haittaa kun autoa esitellään muussa asennossa kuin kyljellään tai katollaan.
Nätti on,väri on kyllä makee,hieman antiikin sävyä.Joo pyörät on hieman aurauksella,mutta niinhan ne on oikeestikin,tuumatoleranssilla välykset niin näinhän siinä käy.Siitä syystähän näämä ovat hieman porttoja ajaa,vitsi joo.
Kiitos, nuista renkaista vielä, ne on siis molemmat käännettävissä eri asentoihin, ja mitään yhdystankoa niiden välillä ei varsinaisesti ole, joten ne voi kääntää vaikka kuinka vinksalleen jos välttämättä haluaa.. :D Alustaa kuvatessa en oikeastaan kiinnittänyt edes huomiota että missä asennossa ne on.. :)
Hyvää työn jälkeä ja autohan on niin oikeassa koossa kuin pienoismallina kaunis kuin morsian. Tai oikeastaan kauniimpi kuin moni morsian…
Tosiaan korin väri näyttää "vaihtelevan" kuvasta toiseen. Mutta ei se mitään, molemmat sopii, nnin "kuviteltu" musta kuin todellinen tummempi punainen. Sisustan 2-väritys erottuu edukseen.
Kiitos, tosiaan hieman haasteellinen oli kuvattavana tämäkin väri :)