Pienoismallit.net

Klim Voroshilov 1

Vuodenvaihteen KV-1

Trumpeterin KV-1 oli selkeä kasattava. Ainoa harmi olivat palatelojen runsaat ejektorijäljet. Figuuri tornissa Tamiyalta ja lokarilla seisova Mini artilta. Pigmenttien käytössä on vielä opeteltavaa, nyt livahti hieman överiksi. Alustakin oli työnalla, mutta se meni persielleen. Ryhmärakentelu oli varsin mainio. Aikaa oli sopivasti ja alustakin olisi valmistunut jos ei olisi tullut sohrattua kaikkea muuta (työssä käynti yms.). Kiitokset rakentelun alulle panijalle. Pääsiäisen pyhiksi voisi seuraavaa kaavailla.

Kommentit

No on sitä tuossakin ollut kahteen viikkoon työmaata! Figujenkin maalaus ihan onnistunut. Alustanhan tuohon saa jälkeenkinpäin. Palateloja en ole itse koskaan kasannut, yhdet metallitelat, joiden kanssa meni ihan riittävästi aikaa, joten voin hyvin kuvitella millainen urakka noi ovat, varsinkin jos jokaisessa on siivottavaa.

Pääsiäispyhät tosiaan seuraava työssäkävijöiden pidempi vapaa, mulla ei olis kuin tammikuu, ja sitten parin vuoden pitämättömät lomat ja eläkkeelle ;-)
Jermakki 7.1.2018 18:16 Vastaa lainauksella
Ei ne telat kohtuuttomat olleet, ylä- ja alajuoksut olivat kuitenkin yhtä jöötiä. Niissä ne ejektorijäljet olivatkin. Yksittäiset telapalat veto-ja ohjauspyöriä vasten olivat OK. (Tervo, elakkeellä tulee kiire kun kaikki asiat on hoidettava omalla ajalla ;)