Pienoismallit.net

Singoin aseistettu Jeep Toisesta maailmansodasta

Vuodenvaihteen ajoneuvo

Toisen maailmansodan aikainen lisäpanssaroitu ja kahdella singolla aseistettu Jeep. Kuvahaulla löytyy mitä erilaisempia lisäpanssarointeja ja -aseita Jeeppiin asennettuina, ja tämäkin on mitä ilmeisimmin saman kaltainen kenttämuokkaus. Enpä osaa sanoa esikuvasta enempää, mutta joka tapauksessa ampuja näyttää olevan aika hyvin näkyvillä. Ehkäpä tällä vain ajetaan nopeasti tuliaseman ja vetäydytään vielä nopeammin ampumisen jälkeen?

Mallista tuli vaikutelma, että tästä saisi ihan hyvän Jeepin (en tosin verrannut mittoja enkä muotoja esikuvaan), mutta rakentaminen on joiltain osin hankalahkoa. Kuvista katsoen taisinpa vielä lipsauttaa konepellin puolitoista milliä liian taakse. Tämän takia panssari on hieman takakenossa asennossa. Mallissa tulee mukana moottori, jonka jätin tapani mukaan pois -- turha tehdä sellaista, joka ei lopullisessa mallissa tule näkymään. Nopeasti ja kevyesti rakennettu ihan hauska pikamalli.

Kommentit

No tämähän vinkeä peli on :)
Pidän hillitystä maalauksesta ja kuraamisesta, tulee heti semmoinen fiilis että moottoripajan pojat ovat saaneet tämän vähänaikaa sitten valmiiksi ja koeajot on vasta tehty.
Kiitos.
Kiva Jeeppi-malli. En ole sen kummemmin paneutunut Jeep-versioihin, mutta joka tapauksessa, tällaista esitystä en ole ennen nähnyt.

Tuosta maakalustomallien kuraamisesta taas: omasta - siis omasta - mielestäni katselen ehkä mieluummin kuraamatonta mallia, koska tällöin huomio kiinnittyy malliin ja esitettävään esikuvaan paremmin yksityiskohtineen päivineen, kuin kurattuun malliin, joka näyttää - kuratulta. Dio-mallit ovat toinen asia, mutta useinhan nämä laitteet ovat/olivat myös puhtaita.
Kiitos. Itse taas olin yllättänyt kuinka paljon säistäminen keveni kuvissa verrattuna todellisuuteen. Eri tavoitteet, muttei siinä mitään.
Veikeä viritelmä.
Kovin paljoa ei kuski taida eteensä nähdä kun tuolla huristelee.
Omasta mielestäni tämän säistäminen on pysynyt ihan uskottavissa mitoissa, ja sopii juuri tämän tyyppiseen malliin.